Vrste kredita u Bugarskoj

Vrste kredita u Bugarskoj

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vrste kredita u Bugarskoj

Ponuda kredita je zadnjih nekoliko godina značajno porasla te sada svatko može pronaći kredit za sebe i svoje potrebe. Do prije su samo postojali klasični krediti poput stambenog i sličnog, no danas možete pronaći razne vrste kredita u Bugarskoj za razne namjene u raznim iznosima i rokovima otplate. Ujedno, nisu više samo banke te koje nude kredite, jer sada imate na tržištu dostupne online banke i kreditne kuće poput credit24.bg koje u svojim ponudama nude jednako dobre kredite. Posebnost kod njih je u tome što su njihovi krediti dostupni za ugovaranje preko interneta, te je svakom njihovom klijentu zagarantirano odobrenje. Stručni tim koji stoji iza kreditne kuće znaju kakvo je stanje danas te da se svakome može u nekom trenutku zatrebati veći novčani iznos, te su zato omogućili da svatko može doći do kredita u bilo koje doba dana. U nastavku ovoga članka ćemo vam donijeti više informacija vezano uz koje sve vrste kredita u Bugarskoj postoje, te gdje sve i na koji način možete doći do kredita.

Koje sve vrste kredita u Bugarskoj postoje?

Na današnjem tržištu postoje razne vrste kredita u Bugarskoj. Jedno od najpopularnijih tipova kredita su nenamjenski brzi krediti koji nam omogućavaju da novac koji dobijemo od kreditne kuće iskoristimo u razne svrhe, te pritom ne morate o njegovoj upotrebi obavijestiti bankara. Kreditne kuće su promijenile način na koji možete doći do kredita, jer više nije samo da možete kredit dobiti osobno već i možete preko interneta si osigurati potrebna sredstva. Na njihovoj web stranici možete vidjeti sve vrste kredita u Bugarskoj koje nude, te preko kreditnog kalkulatora možete izračunati si anutitet i vidjeti kako bi izgledao cijeli plan otplate kredita. Preko njih ćete moći bilo koji kredit koji je vama potreban, jer oni vam imaju najbolji izbor svih vrsta kredita! Cjelokupni proces sklapanja kredita je veoma jednostavan, te vam neće oduzeti puno vašeg dragocjenog vremena, a više o tome kako doći do njihovog kredita vam slijedi u sljedećm odlomku u ovom članku.

Vrste kredita u Bugarskoj i gdje ih pronaći

Danas na tržištu možete pronaći razne vrste kredita u Bugarskoj zbog velikog napretka u razvoju bankarstva, ali i same tehnologije. Tako sada možete kredite, osim u poslovnicama, nabaviti i putem interneta preko web stranica od kreditnih kuća! Kreditne kuće su u zadnjih nekolikko godina podigle bankarstvo na novoj razini, te mnogi dolaze do posudbe novca upravo preko njih. Nude razne vrste kredita u Bugarskoj te su dosada pomogli tisućama i tisućama ljudima u Bugarskoj. Proces sklapanja kredita je zaista lak te su pojednostavili do maksimuma kako bi svatko mogao bez obzira na status i kredibilitet doći do kredita u najbržem mogućem roku. Samo trebate iuspuniti kratki obrazac, priložiti preslike dokumenata i poslati svoju prijavu preko njihove web stranice. Čim zaprime vašu prijavu, u najbržem mogućem roku će vam povratno javiti u vezi odobrenja, te vam naposljetku isplatiti cijeli iznos kredita na vaš tekući račun. Posudba novca nikada nije bilo jednostavnija nego sada. Stoga, ako se ikada budete našli u neprilici, znate na koga možete uvijek računati, a to su krediti u kreditnoj kući!

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE