Mogu li blokirani dignuti kredit

Mogu li blokirani dignuti kredit

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako ostvariti kredit ako ste u blokadi?

Bankarski krediti su svakako prva pomisao mnogima kada pričamo o kreditima, no njihovo odobravanje ovisi o različitim faktorima kao: Iznos kredita, kreditnoj sposobnosti klijenta, kreditna povijest klijenta, instrumentima osiguranja itd. Živimo u vremenu kada postaje sve teže podmiriti svoje financijske obaveze, što dovodi do raznih kalkulacija što i kako. Znamo kako se čovjek lako prevari kada je novac u pitanju, i kako se i najbolje kalkulacije mogu pokvariti kada u kućni budžet dođu nenadani troškovi. Nepodmireni troškovi mnoge dovedu u blokadu i ovrhu, a one se najčešće događaju radi nepodmirenih bankarskih i telekomunikacijskih obveza.

Banke vas mogu blokirati radi raznih dugovanja: Krediti, kreditne kartice, minus na tekućem. Drugi najčešći razlozi za blokadu su nepodmireni računi. Kada nastupi blokada ona stvara stres i mnogi često ne vide izlaz iz navedene situacije. Stoga, ako se ikada nađete u situaciji gdje ste pod blokadom, morate znati kako postoji kredit za blokirane. Navedeni kredit nije bankarskog tipa, što znači da se on ostvaruje bez muke i strepnje. Sve što vam je potrebno za njegovo ostvarenje je par minuta vašeg vremena i osnovna dokumentacija.

Brzi gotovinski kredit za blokirane

Brzi gotovinski kredit za blokirane je namijenjen svima onima koji su već u blokadi, ili onima koji su se našli pred blokadom. Pošto je riječ o kreditima koji pripadaju u skupinu nenamjenskih kredita, gotovina se nakon odobrenja isplaćuje bez pitanja o načinu trošenja, što znači da novac možete iskoristiti za bilo kakvu potrebu. Što je zapravo brzi gotovinski kredit za blokirane? Riječ je o brzom kreditu koji se ostvaruje putem online zajmodavaca, kreditnih kuća koje posluju online. Brzi krediti su specifični po svojoj brzoj realizaciji. Iz tog razloga u Sloveniji su popularni hitri krediti dok su recimo u Bugarskoj popularni бързи кредити. Sve više je takvih kredita unutar EU koji građanima pomažu da ne budu blokirani.

U svega 30-ak minuta do maksimalno 24 sata, novac sjeda na vaš račun i vi možete podmiriti sva svoja dugovanja. Da li morate ispunjavati određene uvjete za navedeni oblik kredita? Morate biti punoljetan građanin RH, imati račun u banci i dokaze kako imate redovita mjesečna primanja. Nije potrebno dokazivati kreditnu sposobnost niti imati dodatni oblik osiguranja. Brzi online krediti su svakako najbolje rješenje za bilo kakve financijske probleme, a navedeno pokazuju i statistike na kreditnom tržištu koje govore kako su brzi krediti trenutno najtraženija opcija za dolazak do novca.

Kako se ostvaruje brzi kredit za blokirane?

Zaboravite na odlazak u poslovnice, na čekanje u redovima, na skupljanje dokumentacije i strepnju da li ste savršen kandidat za kredit ili ne. Brzi kredit za blokirane se ostvaruje striktno online putem, i to svega u par minuta vašeg vremena. Proces kreče od potražnje navedenog kredita. Ukoliko vam je ovo prvi put da ostvarujete brzi oblik kredita, tada vam savjetujemo da pretragu ponude izvršite preko specijaliziranih web stranica. Znamo kako je današnji svijet pun prijevara, osobito kada pričamo o financijama. Navedene stranice ne samo da vas štite od prijevara, već vam nude samo najbolje ponude na kreditnom tržištu.

Jednom kada pronađete odgovarajućeg zajmodavca, sljedeći korak je samo klik na “Ostvari sada” i stranica će vas automatski preusmjeriti na web lokaciju zajmodavca. Proces apliciranja započinje s odabirom iznosa i rokom otplate uz pomoć kreditnog kalkulatora. Sljedeći korak je ispunjavanje online obrasca s osobnim podacima i prilaganje sljedeće dokumentacije: Preslika osobne iskaznice, preslika tekućeg računa i preslike zadnjih platnih lista. Nakon što ste kompletirali svoju ponudu, ona se šalje zajmodavcu. Odgovor će ovisiti o dobu prijave. Pri odobrenju, zajmodavac šalje ugovor na potpis i slijedi instant isplata. Pri odbijenici, zajmodavac vam objašnjava zašto ste odbijeni i često vam daje preporuku drugog zajmodavca.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE