O ćemu razgovarat s curom

O ćemu razgovarat s curom

O ćemu razgovarat s curom i kako ući u intimu

Ne bojte se reći nešto super lijepo ako se uklapa u kontekst vašeg mjesta ili razgovora. Ako uživate biti u njezinoj blizini, recite to. Ako mislite da je sjajna, recite joj: “Mislim da si sjajna. ” To je hrabar potez, ali djeluje. Dajte joj do znanja da je cijenite. Ako vam se čini da ona kopa po vašoj vibraciji, pokušajte pitati o vezama i spojevima, a da ne budete previše osobni jer i to je tema o ćemu razgovarat s curom. Možete pokušati otkriti je li slobodna i je li zainteresirana bez izravnog pitanja. Na primjer, možete razgovarati o noćnom snu na koji ste išli i vidjeti kamo to vodi razgovor.

Uz ove stvari o kojima se može razgovarati s djevojkom, sve je moguće. Sad kad znate kako razgovarati s djevojkama, vrijeme je da odete upoznati neke ljude i vježbati. Svaki put kad razgovarate s djevojkom, postaje malo lakše.

Svakako, znati o ćemu razgovarat s curom pomaže kad se pitate kako dobiti djevojku, ali to vam ne bi trebala biti glavna motivacija. Ako naučite razgovarati s djevojkama s ciljem da jednostavno budete bolji sugovornik i zaokruženija osoba, romansa će se dogoditi prirodno. Ne forsiraj.

Važnije od onoga što kažete je kako to kažete. Uvijek budite ljubazni, dragi i s poštovanjem. Čak i ako je vaš razgovor dosadan, vaši neverbalni znakovi, maniri i cjelokupno ponašanje još uvijek je mogu očarati. Budite samouvjereni i vjerujte u sebe. Zapamtite: i ona je nervozna. Prihvatite to iskustvo i zabavite se s njim. A ako ne znate kako započeti temu o vođenju ljubavi, ozbiljnoj fizičkoj vezi, najbolje da vježbate preko hotline linije koja će vas ohrabriti za vaše daljnje pothvate.

O ćemu razgovarat s curom i kako započeti razgovor

Društvena interakcija može mučiti ​​mnoge od nas. Možda previše razmislite što učiniti rukama ili ako imate nešto u zubima. Je li vaš smijeh čudan? Izražava li ti lice? Je li ta stanka predugo trajala?
Neki su muškarci prirodni Casanove i mogu započeti razgovor s bilo kojom djevojkom i znaju o ćemu razgovarat s curom. Drugi muškarci nisu toliko samouvjereni što se tiče razgovora sa ženama. Zatim, postoje muškarci koji imaju sve samopouzdanje, ali nikakvu vještinu.

Srećom, postoje načini kako izbjeći neke tjeskobe koje prate druženje s nekim novim ili nekim koga želite bolje upoznati.
Pokažite svoje nevjerojatne promatračke vještine odgajajući svoje sadašnje okruženje! Ali u stvarnosti, ako osjećate da razgovor zamire, lako možete razgovarati o ovdje i sada.

To također možete koristiti za početak razgovora s djevojkom kojoj se još niste predstavili i pripremite o ćemu razgovarat s curom. Ako vidite djevojku u kafiću, sljedeći put često imate priliku razgovarati da oboje stojite zajedno u redu ili čekate svoje piće. Ponudite joj prijedlog za dobro piće ili pecivo. Jeste li je već imali ili niste uspješno probili led.

O ćemu razgovarat s curom i kako doznati jeste li u njenim planovima

Ako tek počinjete razgovarati s djevojkom, poželjet ćete donijeti budućnost kao temu o ćemu razgovarat s curom. Razgovori o budućnosti ne bi trebali biti teški rano. Kada stvari tek kreću između vas i djevojke ili ako je ovo prvi razgovor koji vodite, trebali biste biti bezbrižni.

Razgovarajte o svojim petogodišnjim planovima ili čak krenite znanstveno-fantastičnom rutom i zajedno zamislite budućnost planeta. Ne zaboravite se zabaviti s tim. To je razgovor, a ne razgovor za posao.

Evo, još stvari o ćemu razgovarat s curom. Što se tiče postavljanja pitanja djevojci, prvo ćete se željeti držati onih s otvorenim krajem. Ako joj postavite široko pitanje, pružit ćete vam priliku da razgovarate, a ne da odgovorite samo da ili ne.

Morali biste izbjeći polarna pitanja da ili ne. Ovaj oblik razgovora je krut i može učiniti da se osoba osjeća kao da je na poligrafskom testu. Drugim riječima, dosadni su.

Ako postavite poantu da postavite otvorena pitanja, pomoći ćete vam da vidite više o njezinoj osobnosti. Morat će ući u detalje prilikom odgovaranja i lako ih je odskočiti naprijed-natrag jedni na druge. Razgovor je ipak dvosmjerna ulica. Pomozite da razgovor ne stagnira postavljanjem nekih od ovih pitanja.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE