Kako se muž treba ponašati prema ženi

Kako se muž treba ponašati prema ženi

Što vaše ponašanje govori o vama

Svaka veza počinje kao opušteni flert i usputno ćaskanje u kafiću, dok skupa čekate vlak ili tokom pauze na poslu. I dok iz nekih takvih razgovora ne bude ništa na kraju, drugi imaju više sreće te taj mali razgovor preraste u nešto značajno veće. Počinje sve češće izlaziti van, preselite se u zajednički stan, i možda na kraju se nađete skupa na oltaru dok izgovarate svoja vječna obećanja jedan prema drugome pred ostalim svjedocima. Najčešće se dogodi da tek tokom braka počinjete se za pravo upoznavati i uviđate neke detalje i ponašanje koje do tada niste poznavali jedan o drugome. Također, neki ne znaju kako bi se trebali ponašati u braku i kako da tretiraju svojeg supružnika, a to se posebice odnosi na muževe koji ne znaju kakvo bi ponašanje i odnos trebali imati prema svojoj ženi. Zato ćemo vam u nastavku članka otkriti neke trikove i dati vam korisne savjete po pitanju toga.

Kakvo ponašanje bi muž trebao imati prema ženi

Svatko od nas dobro zna da za dobar brak je potrebno dvoje ljudi. Oba dva supružnika moraju si dati truda kako bi njihov brak mogao uspješno funkcionirati. To također uključuje i bolje ponašanje jedni prema drugima. Često muškarci budu ti koji ponekad ne znaju kakvo ponašanje bi trebali imati prema svojim ženama, no srećom, uvijek možete to popraviti. Prvo što biste trebali učiniti je da i dalje izlazite van, čak i nakon što ste se vjenčali. To što se pristupili u brak ne znači da više nema izlazaka. Kao što se svoju vezu održavali živom uz izlaske, tako biste i svoj brak trebali održavati živim, a žene vole kada ih izvodite van. Uvijek dajte do znanja svojoj ženi kako ju volite, i to možete kroz razne znakove pažnje pokazati, bilo s gestom ili nekim poklon, čak i dugi pogled u oči ili nježnim dodirom joj možete iznova osvojiti srce i pokazati ju kako ju dalje volite i poštujete. Bitno je da joj dokažete kako je za vas i dalje najljepša osoba na svijetu, a ne da ju pokušate promijeniti. Ni vi ne biste htjeli da netko to vama radi, zar ne? Onda nemojte to pokušavati raditi svojoj ženi.

Idealno ponašanje muža prema svojoj ženi

Bitno je kontrolirati svoje ponašanje i ostati sabrani, čak i u trenucima kada ste pod velikim stresom i pritiskom na poslovnom planu. Ukoliko vam je netko dignuo živac na poslu, netko iz vaše obitelji ili kruga prijatelja, nemojte sav svoj bijes izbaciti na svojoj ženi kada dođete doma. Ne mora ona biti boks vreća u koju ćete ispucati sav bijes ovoga svijeta, jer ona nije kriva za ništa od toga. Bolje vam je da prvo odbrojite do deset, tri puta udahnite i izdahnite i tek onda joj dođete. Puno bolje je bolje da kroz normalni razgovor kažete što vam je sve na umu i potom od nje zatražite savjet ili empatiju nego da se iskalite na nju. Morate znati kontrolirati svoje emocije i znati kako reagirati, a ujedno nemojte svijet shvaćati preozbiljnim jer inače nikada nećete biti sretni u životu. Uvijek zadržite to dijete u sebi, jer tako jedino ćete moći uživati u životu punim plućima. Prema svojoj ženi se trebate odnositi kao prema kraljici, jer žene vole kada imaju vašu pozornost. Nemojte si dopustiti da vas misli smetnu jer žene primijete odmah kada ju netko ne sluša ili ne obraća pozornost. Kada ste sami s njom, onda obratite pozornost na nju, jer njoj ste jedino vi bitni, pa tako neka bude i s vaše strane. Ne morate posve promijeniti svoj ponašanje, ali je bitno da znate što vašu ženu čini sretnom, te koje su njene potrebe, želje i što najviše od svega voli na svijetu. Ženama jako puno znači kada muškarci zapamte takve sitnice o njima. Bitno je da budete iskreni i otvoreni, te ujedno znajte kada ženama trebate dati prostora. Kada ste nešto krivo napravili, ispričajte se odmah, a ako je žena nešto napravila, bolje joj to odmah napomenite i oprostite im. Žene ne vole kada nešto sadržavate u sebi i onda kasnije kao poplava sve izlanete. Bolje odmah reći nego šutjeti dugi period o tome. Kada ženu volite, onda ju volite do kraja i prepustite im se cjelokupno. I za kraj, uvijek birajte ljubav umjesto svega, jer na kraju dana vi ste svoju ženu odabrali.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Zatvorena vrata: Kad se ljubav ne otvara

Zatvorena vrata: Kad se ljubav ne otvara

Emocionalne barijere u partnerskim odnosima često su uzrok situacije koju slikovito opisujemo kao Zatvorena vrata: Kad se ljubav ne otvara. Komunikacijske zapreke, povrijeđeni osjećaji, izgubljeno pov