Kako se izrađuje natalna karta

Kako se izrađuje natalna karta

Što je natalna karta

Svatko od nas je rođen u neko određeno vremensko doba, na određeni datum na određenom mjestu na Zemlji. U trenutku našega rođenja su planete i zviježđa bile poredane u nekom posebnom rasporedu, Upravo taj redoslijed planeta i zvijezda može imati veliki utjecaj na naš život i na sva životna polja, od ljubavi i zdravlja, sve do posla i naše karijere. Natalna karta vam upravo može prikazati u kojim su životnim poljima odnosno kućama bili neki određeni planeti, horoskopski znakovi i zvijezde, te vam opisuje što možete u svakoj od tih kuća očekivati. Natalna karta se posebno izrađuje za svakoga klijenta, te je svaka jedinstvena i nikada se ponovi ista karta dvaput. Natalne karte vam izrađuje tarot vizija majstor koji će vam ne samo izraditi vašu natalnu kartu, već će vam je ujedno tarot vizija majstor objasniti i reći što vas sve očekuje dalje u vašem životu i na svakom polju.

Kako se radi natalna karta

Kako bi se mogla izraditi natalna karta, bitno je imati sve krucijalne podatke, a to vam uključuje vaš točni datum i sat rođenja, te isto tako i vaše točno mjesto rođenja. Od velike je važnosti imati točno vrijeme i mjesto rođenja, jer inače se ne može napraviti vaša natalna karta niti otkriti koji je vaš podznak, u kojoj je poziciji mjesec i sve ostalo. Ukoliko samo znate vaše datum i mjesto rođenja, ali ne znate u koje ste točno vrijeme rođeni, ne morate brinuti, jer vam to sve piše na vašem rodnom listu, ili možete jednostavno pitati svoje roditelje za te podatke. U natalnoj karti su najbitnija tri faktora, a to su vam planeti, kuće i horoskopski znakovi. Ova tri faktora se potom formiraju u astrološki krug koji se sastoji od 12 jednakih dijelova. Najbitniji planeti su vam Mjesec i Sunce. Dok vam Sunce otkriva u kojem ste znaku rođeni, ostali planeti vam otkrivaju neke karakteristike o vama.

Kako se tumači natalna karta

Natalna karta sadrži sveukupno 12 kuća u zodijačkom krugu, te svaka kuća otkriva jedno životno polje, bilo da se radilo o ljubavnom polju, poslovnom polju i slično. Natalna karta vam može najbolje protumačiti profesionalni astrolog koji ima višegodišnjeg iskustva i puno znanja i vještine. Kod natalne karte se prvo otkriva vaš horoskopski znak i podznak. Podznak je onaj znak koji se pojavio na istočnom dijelu horizonta u trenutku vašeg rođenja. Također, pažnja se obraća na prvu, drugu i treću kuću jer se tu radi o vladajućim planetima. Svaka kuća u natalnoj karti vam nešto donosi, te svaki od 12 planeta ima neki utjecaj na vas i vaš znak. Također, svaki od 12 horoskopskih znakova ima svoje karakteristike. Na kraju, kombinacija tih znakova i planeta vam donosi tumačenje i otkriva zbog čega se neke stvari odvijaju na određeni način ili zašto se ponašamo kako se ponašamo. Najbolje tumačenje natalne karte vam može dati astrolog kojeg možete u svakom trenutku dana ili noći nazvati u astro centru.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE