Kako postati instruktor vožnje

Kako postati instruktor vožnje

Kako postati instruktor vožnje i što je sve potrebno za to

Većina instruktora vožnje su samozaposleni, pa će vam trebati dobra glava i za posao. Kako postati instruktor vožnje? Prije nego što započnete s treniranjem za instruktora vožnje, prvo se morate registrirati u Agenciji za standarde vožnje i vozila. Da biste to učinili, morate biti stariji od 21 godine i imati vozačku dozvolu više od tri godine, bez ikakvih uvjerenja o vožnji. Također morate proći poboljšanu provjeru usluge otkrivanja i zabrane (DBS). Morat ćete položiti ispit koji je u tri faze i morate položiti sva tri da biste se kvalificirali: računalno zasnovan test iz dva dijela; teorijski test i test percepcije opasnosti, praktični test vozačkih vještina i praktični test nastavne sposobnosti. Ako ste zainteresirani za kako postati instruktor vožnje uz podučavanje ili osposobljavanje, ovo je sektor posla za vas. Imate priliku raditi s ljudima svih dobnih skupina, od male djece do odraslih. Odlične komunikacijske vještine su ključne, kao i sposobnost organiziranog razmišljanja o karijeri u obrazovanju ili osposobljavanju.

Kako postati instruktor vožnje i zašto

Zaključavanja tokom Covid-19 stvorila su ogroman zaostatak u nastavi vožnje i sve više ljudi uči voziti kako bi izbjeglo javni prijevoz. U zemlji nedostaje instruktora vožnje, a dobiva se neviđenu razinu novih kupaca koji žele naučiti voziti. To znači da je sada sjajno vrijeme da preuzmete kontrolu nad karijerom i postanete vlastiti šef. Prvi dio našeg tečaja za instruktora vožnje je sav na mreži, što znači da biste odmah mogli krenuti iz udobnosti vlastitog doma. Sada također možemo ponuditi opciju treninga koja će vam pomoći da što brže krenete na put. Kad budete učili za to kako postati instruktor vožnje, bit će vam zajamčena mogućnost CRVENE franšize što znači da se možete pridružiti onome što je proglašeno Nacionalnom školom vožnje u industriji godine 2021. Kao instruktor vožnje, nećete imati šefa koji vam govori što trebate raditi. Vi ste glavni i donosite važne odluke koje utječu na vas. Također ćete moći pozitivno utjecati na zajednicu oko sebe i svakodnevno upoznavati nove ljude nakon što uspijete u naumu kako postati instruktor vožnje. Važno je odvojiti vrijeme za stvari izvan posla. Kao instruktor vožnje možete kontrolirati vlastito radno vrijeme i uravnotežiti život, omogućujući vam pozitivne promjene u vašem životu i povećati zadovoljstvo poslom. Obavite do 80 sati treninga od stručnjaka koji su prošli više od 10. 000 instruktora.

Kako postati instruktor vožnje tečajevi

Tečajevi za instruktora vožnje dostupni su od samo 8655 kn, a niz raspoloživih opcija tečaja odgovara vašim potrebama. Jeste li znali postoji neviđena potražnja za instruktorima vožnje i da možete zaraditi dok završavate svoju obuku kako postati instruktor vožnje? Za sve opcije tečaja imat ćete mogućnost položiti licencu za pripravnika, gdje ćete moći zaraditi 9570 kn + tjednog prihoda od predavanja vožnje i dobiti 20 sati dodatne BESPLATNE obuke instruktora vožnje. Uz to, pridruživanjem autoškoli, dobit ćete sve naknade za trening kao franšizni kredit! Svi tečajevi uključuju 52 sata stručne obuke u automobilu (ili 72 sata ako se odlučite za polaganje licence) s iskusnim i potpuno kvalificiranim instruktorima obuke iz registrirane ustanove za vježbanje registrirane u ORDIT-u – To čini samo 165 kn po satu ili 120 kn po sat. Dostupne su fleksibilne mogućnosti plaćanja, uključujući djelomična plaćanja i izravno terećenje. Nakon što završite trening, zajamčena vam je franšiza u Autoškoli nakon završetka, ali što je najvažnije nije obavezna i tu završava vaše savjetovanje kako postati instruktor vožnje!

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE