Kada je najbolje uzeti kredit

Kada je najbolje uzeti kredit

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Idealno je uzeti kredit kada želite, a ne kada baš morate

Kreditno zaduživanje u prvi mah rješava sve što trebate ili ste isplanirani, ali dugoročno otplata kredita smanjuje vaš kućni budžet iz kojeg podmirujete redovne potrebe i davanja. Zato planirajte, jer, idealno je uzeti kredit kada želite, a ne kada baš morate. Zadužujte dok su u ponudi kreditni uvjeti povoljniji, jer ako odobrenje kredita tražite kada vas pritisnu nevolje, možda ćete morati na skuplje uvjete, jer ništa drugo nema u ponudi, dakle, planirajte i iskoristite povoljne kredite.

Svijet novca je dinamičan, u stalnom kretanju i stalnim promjenama. Obzirom da euro uskoro zamjenjuje kune, svakako je razumnije uzeti neki od deviznih kredita, dakle u eurima. Kredit u eurima neće imati nikakvih dodatnih preračunavanja i konverzija kada kuna polako počne odlaziti u povijest. Kada ste u financijskim problemima i mislite da ih možete riješiti jedino kreditom, vi ste u situaciji “daj što daš”. potpisujete kreditni ugovor za zapravo skup novac koje treba redovito i ažurno otplaćivati.

Uzmite kredit da spriječite minuse

Ljudi obično skupe neplaćene račune, minuse po tekućem računu, pozajmice i druga dugovanja i tek kada shvate da su u gabuli, brže-bolje traže kredite pod bilo kakvim uvjetima jer im je voda dugova došla do grla. Morate planirati, uzmite kredit da spriječite minuse, kada su već nastali, novac iz kredita je samo vatrogasna mjera, ali je zapravo stvaranje još jednog minusa. Onda više nema ljetovanja, nema kupovine nove odjeće i obuće, a djeca rastu i sve prerastu.

Kada kredit uzimate planski, nema žurbe, imate dovoljno vremena za istražiti najpovoljnije kreditne ponude, kredite sa najnižim kamatama, najprihvatljivijim rokovima otplate, i birate kreditnu paket koji neće ugušiti vaš kućni budžet. Jako je važno da za vrijeme otplate kredita i dalje možete normalno živjeti i podmirivati svakodnevne potrebe i životne troškove. Krediti koji vam ne daju disati i nisu najprihvatljivija vrsta pomoći. Kredite uzimate da izbjegnete minuse i ovrhe, a ne da stvorite nove, još veće minuse.

Povoljne kamatne stope su razlog da uzmete kredit sada

Inflacija galopira, čeka nas konverzija kuna u eure, o puno toga morate voditi računa ako se spremate u kreditno zaduženje. Ako nađete banku kojoj su u ponudi povoljni gotovinski krediti detaljno se informirajte i krenite u realizaciju. Vjerujte, povoljne kamatne stope su razlog da uzmete kredit sada, jer će ih inflacija tijekom otplate kredita još smanjivati. No, pažljivo čitajte sve detalje kreditnog ugovora, jer je najvažnije da je u kreditnom ugovoru navedeno da su kamate fiksne.

Kredit sa promjenjivom kamatom nije ono što vam treba i na kraju može postati najskuplji novac koji ste ikada u životu pozajmili. Na kraju, sve banke i svi pozajmljivači novca na svojim službenim web stranicama uz kreditne uvjete donose i kreditni kalkulator pomoću kojega u trenu možete izračunati koliko novca dobivate na ruke ili na vaš tekući račun, a koliko ćete novca na kraju vratiti, razlika između dobivenog i otplaćenog iznosa je cijena vašeg kredita.
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

U današnjem brzom svijetu, potreba za hitnim financijskim sredstvima može se pojaviti u bilo kojem trenutku. Ako se pitate kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju, važno je znati ključne korake