Vodootporan mobitel

Vodootporan mobitel

Vodootporan mobitel

Iako su pametni mobiteli daleko dogurali, te svojim korisnicima nude mnogobrojne mogućnosti, no iapk su i nekim stvarima ograničeni, . Jedno od takvih stvari je otpornost na razne ekstremne uvjete, poput na vrućinu, udarce pa tako i na vodu. Mobiteli još nisu tako daleko stigli da su svi modeli otporni na vodu, no ipak možete pronaći odlične vodootporne mobitele. Ima određenih modela mobitela koji su u nekoj mjeri otporni, bilo da su otporni na vodu u smislu da im ništa neće biti ako dođe u kontaktu s kišom ili ako padne u bazen. Iako nema puno takvih modela koji su otporni na vodu, ipak ih možete pronaći od poznatih brandova današnjice. Kroz ovaj članak ćemo vam malo više reći o temi vodootporan mobitel, te vam navesti koje su njihove glavne karakterstike, na koji način su vodootporni te koji je najbolji vodootporan mobitel na današnjem tržištu i gdjega možete pronaći za kupiti.

Gdje pronaći vodootporan mobitel za kupovinu?

Vodootporan mobitel je uglavnom mobitel koji, ako kojim slučajem dođe u kontakt s vodom, neće biti nikakve ozbiljne štete te će i dalje posve normalno raditi kao i prije. Samo ga izvadite i osušite če opet najnormalnije raditi. Uglavnom su saamo mobiteli visokog razreda otporni na vodu, dok oni jeftiniji nemaju tu karakterstiku. Bitno je znati da mobitel koji je otporan na vodu ne znači da se on može koristiti u vodi, stoga nemojte isprobaviti ovo, jer može doćo do potencijalnog oštećenja, što naravno ne želite. No, zato ga možete koristiti pod laganom kišom, uz bazen ili more, te vam može komotno staajti na rubu kade ili umivaonika bez straha da će doći do problema. Osim što vodootporan mobitel se može kupiti u maloprodaji, ujedno ih moćete već preko stranica kao što su otkup mobitela se kupiti po veoma prihvatljivim cijenama, te tamo možete isto tako svoj stari mobitel prodati za dobru cijenu!

Najbolji vodootporan mobitel na tržištu

Danas na tržištu možete pronaći razne modele kada je u pitanju vodootporan mobitel. Skoro svaki današnji brand u svojoj ponudi ima barem jedan vodootporni mobitel koji može pondijeti pad u vodu ili pljusak. U ovom odlomku ćemno vam reći koji su sve najbolji vodootporni mobiteli koje možete pronaći na današnjem tržištu. Počešvši od Applea, njihov zadnji model iPhone 11 Pro Max dolazi sa posebnom karakterstikom gdje može do 4 metara dubine vode izdržati čak 30 minuta, te naposljetku će i dalje normano raditi. Sljedeći vodootporan mobitel je Samsung Galaxy S20 Plus koji jednako kao prethodni model može izdržati u vodi 30 minuta, no samo do 1, 5 metara. Huawei P40 Pro te njegov jači model P40 Pro Plus se isto tako mogu koristiti nakon što se izvadi iz vode te će najnormalnije raditi kao da ništa se nije dogodilo. Od drugih modela koji su vodootporni ćemo navesti još Google Pixel 4 XL, OnePlus 8 Pro, Sony Xperia 1 te Oppo Find X2 Pro.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako sakriti ip

Kako sakriti ip

VPN (Virtual Private Network) je jedan od najpopularnijih načina za sakrivanje IP adrese. VPN je sigurna i privatna mreža koja se koristi za povezivanje udaljenih korisnika s mrežom. VPN omogućuje kor

8 učinkovitih savjeta za brendiranje

8 učinkovitih savjeta za brendiranje

Brendiranje se može opisati kao proces u kojemu je bitno učiniti neki proizvod ili uslugu prepoznatljivom na tržištu. Uzmimo za primjer sljedeće, sjetite se nekog poznatog imena neke robne mark