Prebacivanje novca sa računa na račun

Prebacivanje novca sa računa na račun

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 02.03.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Prebacivanje novca sa računa na račun u poslovnici banke

Dio ste starije populacije koja nije baš najspretnija u korištenju moderne tehnologije? Želite prebaciti novac sa jednog na drugi račun, a ne znate kako to napraviti? Ako ste se prepoznali u dvije prethodne rečenice, onda je za vas idealni način prebacivanje novca sa računa na račun u poslovnici banke.

Ukoliko niste upoznati sa tim načinom, onda svakako pročitajte ovaj tekst i saznajte kako pravilno obaviti prebacivanje novca sa računa na račun u poslovnici banke. To je najstariji način prebacivanja novca sa jednog na drugi račun. Naime, sve što vam treba je vaša osobna iskaznica i bankovna kartica računa sa kojeg želite prebaciti novac. Otiđite do najbliže poslovnice banke čije usluge koristite te bankovnom službeniku predajte svoju osobnu iskaznicu i bankovnu karticu.

Zatim je potrebno reći koliki iznos novca želite prebaciti i na koji bankovni račun novac želite prebaciti. Ukoliko je riječ o bankovnom računu u istoj banci, onda vam se neće naplatiti naknada i transfer novca će se vrlo brzo ostvariti. S druge strane, ako novac prebacujete na bankovni račun druge banke, onda će vam se vrlo vjerojatno zaračunati naknada i transfer novca će trajati duže nego u prvom slučaju.

Prebacivanje novca sa računa na račun uz pomoć bankomata

Današnji bankomati su sve moderniji i nude sve više vrsta usluga za svoje korisnike. Većina ih danas omogućuje prebacivanje novca sa računa na račun te vam na taj način omogućavaju da navedeni postupak obavite bez odlaska u poslovnicu banke. To će vas najčešće poštedjeti nepotrebnog čekanja u banci.

Prebacivanje novca sa računa na račun uz pomoć bankomata je vrlo jednostavan i brz postupak te je isto tako siguran kao i kada je riječ o prebacivanju novca u poslovnici banke. Sve što trebate je otići do najbližeg bankomata banke čije usluge koristite. Uz pomoć svoje bankovne kartice i PIN-a se prijavite na bankomat kako bi mogli početi sa navedenim postupkom. U ponuđenim opcijama odaberite podizanje gotovinskog novca te unesite iznos koji želite podignuti.

Kada vam se novac isplati ponovno se prijavite istom bankovnom karticom i PIN-om te odaberite opciju uplata novca. Unesite broj bankovnog računa na koji želite uplatiti podignuti novac. Nakon što unesete bankovni račun otvoriti će vam se na bankomatu prozorčić u koji trebate umetnuti podignuti gotovinski novac. Nakon što bankomat prebroji novac koji ste uplatiti pritisnite na „uplati“ i nakon toga će vaš novac biti uplaćen na bankovni račun koji ste odabrali.

Prebacivanje novca sa računa na račun uz pomoć aplikacije

Današnji svijet karakterizira upotreba tehnologije u svim sferama ljudskog života. Banke i poslovanje vezano uz njih također je zahvaćeno tehnologijom. Banke uvode tehnologiju u svoje poslovanje kako bi svojim klijentima i korisnicima olakšalo korištenje njezinih usluga. Jedna od usluga koja je pojednostavljenja uz pomoć tehnologije je i prebacivanje novca sa računa na račun uz pomoć aplikacije.

Naime, danas sve banke imaju razvijenu vlastitu aplikaciju koja korisnicima omogućuje da većinu usluga koje nudi banka obavlja uz pomoć svog mobilnog uređaja. Prebacivanje novca sa računa na račun uz pomoć aplikacije je najbrži i najlakši postupak prebacivanja novca od svih načina prebacivanja novca sa računa na račun.

Na svoj pametni mobilni uređaj instalirajte aplikaciju banke čije usluge koristite. U navedenu aplikaciju se prijavite svojim korisničkim računom i lozinkom te od ponuđenih opcija odaberite prebacivanje novca. Unesite broj bankovnog računa na koji želite prebaciti novac te unesite isto tako iznos koji želite prebaciti. Nakon toga kliknite na uplati kako bi se postupak mogao obaviti do kraja.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE