Prebacivanje novca sa računa na račun

Prebacivanje novca sa računa na račun

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:43
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Prebacivanje novca sa računa na račun u poslovnici banke

Dio ste starije populacije koja nije baš najspretnija u korištenju moderne tehnologije? Želite prebaciti novac sa jednog na drugi račun, a ne znate kako to napraviti? Ako ste se prepoznali u dvije prethodne rečenice, onda je za vas idealni način prebacivanje novca sa računa na račun u poslovnici banke.

Ukoliko niste upoznati sa tim načinom, onda svakako pročitajte ovaj tekst i saznajte kako pravilno obaviti prebacivanje novca sa računa na račun u poslovnici banke. To je najstariji način prebacivanja novca sa jednog na drugi račun. Naime, sve što vam treba je vaša osobna iskaznica i bankovna kartica računa sa kojeg želite prebaciti novac. Otiđite do najbliže poslovnice banke čije usluge koristite te bankovnom službeniku predajte svoju osobnu iskaznicu i bankovnu karticu.

Zatim je potrebno reći koliki iznos novca želite prebaciti i na koji bankovni račun novac želite prebaciti. Ukoliko je riječ o bankovnom računu u istoj banci, onda vam se neće naplatiti naknada i transfer novca će se vrlo brzo ostvariti. S druge strane, ako novac prebacujete na bankovni račun druge banke, onda će vam se vrlo vjerojatno zaračunati naknada i transfer novca će trajati duže nego u prvom slučaju.

Prebacivanje novca sa računa na račun uz pomoć bankomata

Današnji bankomati su sve moderniji i nude sve više vrsta usluga za svoje korisnike. Većina ih danas omogućuje prebacivanje novca sa računa na račun te vam na taj način omogućavaju da navedeni postupak obavite bez odlaska u poslovnicu banke. To će vas najčešće poštedjeti nepotrebnog čekanja u banci.

Prebacivanje novca sa računa na račun uz pomoć bankomata je vrlo jednostavan i brz postupak te je isto tako siguran kao i kada je riječ o prebacivanju novca u poslovnici banke. Sve što trebate je otići do najbližeg bankomata banke čije usluge koristite. Uz pomoć svoje bankovne kartice i PIN-a se prijavite na bankomat kako bi mogli početi sa navedenim postupkom. U ponuđenim opcijama odaberite podizanje gotovinskog novca te unesite iznos koji želite podignuti.

Kada vam se novac isplati ponovno se prijavite istom bankovnom karticom i PIN-om te odaberite opciju uplata novca. Unesite broj bankovnog računa na koji želite uplatiti podignuti novac. Nakon što unesete bankovni račun otvoriti će vam se na bankomatu prozorčić u koji trebate umetnuti podignuti gotovinski novac. Nakon što bankomat prebroji novac koji ste uplatiti pritisnite na „uplati“ i nakon toga će vaš novac biti uplaćen na bankovni račun koji ste odabrali.

Prebacivanje novca sa računa na račun uz pomoć aplikacije

Današnji svijet karakterizira upotreba tehnologije u svim sferama ljudskog života. Banke i poslovanje vezano uz njih također je zahvaćeno tehnologijom. Banke uvode tehnologiju u svoje poslovanje kako bi svojim klijentima i korisnicima olakšalo korištenje njezinih usluga. Jedna od usluga koja je pojednostavljenja uz pomoć tehnologije je i prebacivanje novca sa računa na račun uz pomoć aplikacije.

Naime, danas sve banke imaju razvijenu vlastitu aplikaciju koja korisnicima omogućuje da većinu usluga koje nudi banka obavlja uz pomoć svog mobilnog uređaja. Prebacivanje novca sa računa na račun uz pomoć aplikacije je najbrži i najlakši postupak prebacivanja novca od svih načina prebacivanja novca sa računa na račun.

Na svoj pametni mobilni uređaj instalirajte aplikaciju banke čije usluge koristite. U navedenu aplikaciju se prijavite svojim korisničkim računom i lozinkom te od ponuđenih opcija odaberite prebacivanje novca. Unesite broj bankovnog računa na koji želite prebaciti novac te unesite isto tako iznos koji želite prebaciti. Nakon toga kliknite na uplati kako bi se postupak mogao obaviti do kraja.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako izgraditi dobru kreditnu povijest?

Kako izgraditi dobru kreditnu povijest?

Imati dobru kreditnu povijest može biti ključno za dobivanje kredita, hipoteke ili čak posla. No, kako izgraditi dobru kreditnu povijest? Počnite s malim koracima. Prvi korak je da provjerite svoju kr

Važnost štednje

Važnost štednje

Štednja je oduvijek slovila kao dodatni “prihod” ili kao fond za crne dane. Riječ je o dodatnom novcu koji možemo iskoristiti onda kada nemamo dovoljno prihoda, ili onda kada imamo neku namjenu – u pr

Ulaganje u kriptovalute: isplati li se riskirati?

Ulaganje u kriptovalute: isplati li se riskirati?

Ulaganje u kriptovalute je u posljednje vrijeme postalo sve popularnije. Razlog tome je jednostavna definicija kako su kriptovalute postale mainstream instrument za ulaganje, i radi toga privlači veli