Posuđujem novac na kamatu

Posuđujem novac na kamatu

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posuđujem novac na kamatu cijena posudbe

Oglašivači su puni oglasa koji započinju rečenicom “Posuđujem novac na kamatu”. Naravno, da van nitko neće posuditi novac bez neke naknade osim vaše najuže obitelji ili bliskog prijatelja koji će vam pomoći ako ste u nevolji. Banke, kreditne agencije, privatni kreditori svi do jednoga će za pozajmice ili kredite koje uzimate kod njih zaračunati kamatu na posudbu ovisno o iznosu koji posuđujete i roku otplate.

Kamata je zapravo cijena posudbe, odnosno zarada institucije koja vam posuđuje novac. Novac je roba što ekonomisti jako dobro znaju jer to uče već na prvoj godini ekonomske škole. Za posudbu novca treba platiti određenu naknadu u obliku kamatne stope koja će se obračunavati na period na koji posuđujete novac.

Bez obzira radi li se o banci ili kreditnoj agenciji, svi se drže tog osnovnog principa posuđujem novac na kamatu jer kamata je zarada kreditora. A vi cijenu svoje posudbe novca plaćate kroz nominalni iznos kamate koji ćete otplatiti. Kamatu ćete uvijek platiti, jedino je razlika pod kakvim uvjetima i da li će biti brza isplata da ne čekate novac dugo za isplatu.

Posuđujem novac na kamatu, oglas koji vam je pomogao

Posuđujem novac na kamatu, oglas koji vam je pomogao da riješite svoju financijsku situaciju u trenucima kada vam je novac bio potreban a od banke niste mogli dobiti kredit ili pozajmicu, te vaša obitelj i prijatelji vam nisu bili u mogućnosti pomoći.

Oglas posuđujem novac na kamatu vas je zaintrigirao iako niste nikad mislili da ćete se naći u takvoj situaciji da ćete pomoć tražiti od kreditnih agencija jer ste oduvijek uzimali kredite u matičnoj banci. No, ovog puta zbog niske kreditne sposobnosti ne možete dobiti kredit ili pozajmicu od banke, pa ste se odlučili poslati zahtjev kreditnoj agenciji koja se bavi pozajmicama.

Naravno, da pozajmicu ne možete dobiti bez plaćanja kamate koja je zapravo cijena posudbe, pa ćete tako i kreditnoj agenciji za posudbu platiti određenu kamatu. Kamata ovisi o iznosu novca koji posuđujete i o roku otplate koji ćete dogovoriti. Kamatna stopa će odrediti nominalni iznos kamate koju ćete na kraju otplatiti uz glavnicu u roku koji dogovorite za otplatu.

Posuđujem novac na kamatu u poslovnici ili online

Kreditne agencije kao i banke posudbe daju uz obračun kamate kao cijene posudbe, a realizirati pozajmice možete na način da odete do poslovnice ili da realizaciju obavite online. Velika većina oglašivača posuđujem novac na kamatu koje pronađete online na internetu će vam pružati mogućnost da jedino možete poslati zahtjev online. Upravo zbog toga što rade online u mogućnosti su ponuditi povoljnije uvjete nego banke jer nemaju troškova koji se zovu hladni pogon, troškova najma prostora, brojnih zaposlenika koji obrađuju papirologiju, troškova električne energije za poslovne prostore i poslovnice i slične troškove koje banke imaju.

Oglas posuđujem novac na kamatu vas doista može spasiti iz financijskih problema jer ćete pozajmicu dobiti po povoljnijim uvjetima od kreditnih agencija koje posluju online. Ukoliko ne dižete veći iznos novca do svoje pozajmice ćete doći vrlo brzo i jednostavno.

Iznenadit će vas brzina i jednostavnost obrade vašeg zahtjeva, te ugodno iznenaditi kada dobijete obavijest o pozitivnom rješenju da će vaša pozajmica biti uplaćena kroz nekoliko minuta. Sve što trebate je provjeriti da li je novac na vašem računu.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako izgraditi dobru kreditnu povijest?

Kako izgraditi dobru kreditnu povijest?

Imati dobru kreditnu povijest može biti ključno za dobivanje kredita, hipoteke ili čak posla. No, kako izgraditi dobru kreditnu povijest? Počnite s malim koracima. Prvi korak je da provjerite svoju kr

Važnost štednje

Važnost štednje

Štednja je oduvijek slovila kao dodatni “prihod” ili kao fond za crne dane. Riječ je o dodatnom novcu koji možemo iskoristiti onda kada nemamo dovoljno prihoda, ili onda kada imamo neku namjenu – u pr

Ulaganje u kriptovalute: isplati li se riskirati?

Ulaganje u kriptovalute: isplati li se riskirati?

Ulaganje u kriptovalute je u posljednje vrijeme postalo sve popularnije. Razlog tome je jednostavna definicija kako su kriptovalute postale mainstream instrument za ulaganje, i radi toga privlači veli