Online krediti bez odlaska u banku

Online krediti bez odlaska u banku

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti bez odlaska u banku, odabir online kredita

Prednosti online krediti bez odlaska u banku je očita jer korisnicima omogućava da iz udobnosti svog doma dođu do potrebnih novčanih sredstava. Naravno, opreznost pri podizanju online kredita treba biti prisutna. Na današnjem online kreditnom tržištu nudi se svašta, od bankarskih pa do brzih online kredita. Svakako je bitno za znati da se ne mogu sve vrste kredita podići online putem, u principu, ako se nude online krediti onu su pretežito nenamjenski gotovinski krediti. Online krediti bez odlaska u banku svakako je privlačna opcija za mnoge koji žele uštedjeti vrijeme i novac, no važno je znati u što se točno upuštate. Danas u ponudi online kredita postoji opcija bankarskih kredita i kredita kreditnih agencija. Za mnoge bankarske kredite i dan danas vrijedi jedino online prijava za kredit, dok kreditne agencije posluju većinom online kao online zajmodavci i u ponudi nude brze pozajmice, zajmove i mini kredite. Naravno, svaka opcija kod ovakvih kredita ima svojih prednosti i mana.

Online krediti bez odlaska u banku, bankovni online krediti

Na internetu gotovo svatko danas može ponuditi online kredit, ali rijetko tko će vam reći pravu istinu oko samog kredita. Procesi prijave za kredi i sama dokumentacija je neizbježna, bilo da želite bankarski kredit ili kredit putem online zajmodavca. Znamo kako banke u Hrvatskoj su jako oprezne kod odobravanja kredita, upravo zato je potrebna obilna dokumentacija kako bi se utvrdila vaša kreditna sposobnost i mogućnosti vezane za dobivanje kredita. I dok većina banaka ima u ponudi „online kredite“, oni se zapravo sastoje od samo online zahtjeva kojeg morate popuniti i vrijedi samo za gotovinske kredite. Online krediti bez odlaska u banku u slučaju banaka i dalje nije u potpunosti moguć. Banke vrlo često oglašavaju online kredite, no u suštini radi se samo o prijavama koje možete napraviti, što znači da je odlazak u poslovnicu nakon pregleda vašeg zahtjeva i dalje obavezan. Online krediti bez odlaska u banku postaju zato sve veći traženi pojam na internetu, osobito kada se radi o dobivanju brzih kredita.

Online krediti bez odlaska u banku, online zajmodavci

Jedini pravi online krediti bez odlaska u banku su zapravo brzi online krediti koji se mogu pronaći u ponudi raznih online zajmodavaca koji posluju kao kreditne agencije. Brze online kredite je najbolje provjeriti putem specijaliziranih web stranica koje se bave pretraživanjem najpovoljnijih online pozajmica, zajmova i kredita. Popularnost ovakvih kredita raste gotovo iz dana u dan. Razlog? Kredit doslovno možete ostvariti iz udobnosti svojeg doma u roku od svega par minuta. Sve što vam je potrebno je registracija na stranicu online zajmodavca gdje slijedite daljnje upute kako doći do željenog mini kredita. Važno je naglasiti da su ovo mini krediti, što znači da su kratkoročni i možete ih tražiti u visini do 75 EUR do 4000 EUR. Važno je obratiti pozornost kako određeni online zajmodavci nabijaju ogromne kamatne stope, ovo su zajmodavci koji nisu licencirani niti registrirani u HNB-u, što im nažalost daje mogućnost da daju kredite po lihvarskim kamatnim stopama. Ako se odlučite na online krediti bez odlaska u banku, svakako odaberite provjerenog online zajmodavca koji posluje isključivo putem ugovora i transparentno.
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

U današnjem brzom svijetu, potreba za hitnim financijskim sredstvima može se pojaviti u bilo kojem trenutku. Ako se pitate kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju, važno je znati ključne korake