Online gotovinski krediti

Online gotovinski krediti

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:01
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online gotovinski krediti, što je gotovinski kredit

Ogromna ponuda kredita na tržištu kreditnog poslovanja može biti zbunjujuća za mnoge, osobito za one koji prvi puta podižu kredit. Za početak bitno je odrediti prioritet u plaćanju, tj. bitno je uzeti u obzir da se uzima kredit koji nudi najjednostavnije i najfleksibilnije uvjete plaćanja, a to je u većini slučajeva upravo gotovinski kredit. Gotovinski krediti zapravo predstavljaju vrstu nenamjenskog kredita, a karakteristični su po tome što imaju kraći vremenski rok otplate i manje novčane iznose. Online gotovinski krediti se mogu pronaći u raznim varijantama, dostupni su u eurima. Rok otplate gotovinskog kredita je od 18 mjeseci, pa i nekoliko godina. Najčešći izbor gotovinskih kredita je svakako kratkoročni gotovinski kredit, što znači da rok otplate doseže maksimalno 18 mjeseci. Uvjeti za online gotovinski krediti ovisi o tome da li je odobren u banci ili kreditnoj kući, samim time oni mogu varirat u pitanju potrebne dokumentacije ili dodatnih jamstva.

Online gotovinski krediti, prednosti gotovinskog kredita

Gotovinski krediti se izdvajaju od drugih kredita po nizu svojih pogodnosti zbog čega su postali najpopularnija opcija financiranja kod mnogih koji trebaju kredit. Online gotovinski krediti imaju posebne prednosti u smislu velike praktičnosti, pojednostavljene birokratske procedure i lakog odobrenja. Osim toga online gotovinski krediti su izvrsna opcija za svakoga kome je novac potreban brzo, lako i jednostavno. Do gotovinskog kredita danas je moguće doći putem interneta i to u svega par minuta. Iako je kreditnim kućama ponuda online kredita sasvim normalna stvar, kod mnogih banaka je i dalje moguće samo apliciranje za kredit, što znači da za ostvarivanje morate odlaziti u poslovnicu banke. U kreditnim kućama cijela procedura od slanje zahtjeva do realizacije se u potpunosti odvija online bez odlaska u poslovnicu. Koja je razlika u uvjetima kod banke i kreditnih kuća kod gotovinskih kredita? Ako kod banke podnosite zahtjev za gotovinski kredit, vaš najvažniji uvjet za dobivanje kredita je vaša kreditna sposobnost, dok u kreditnim kućama najvažniji uvjet za dobivanje kredita su vaša redovita primanja. Kreditne kuće ne traže jamce, složene birokratske procedure, čime je dolazak do odobrenja gotovinskog kredita znatno jednostavniji i više prilagođen onima u potrebi.

Online gotovinski krediti, brzi online krediti

Današnji online gotovinski krediti su postali popularni iz mnogih razloga. Kada pričamo o prednostima online kredita, glavna prednost je svakako brza odluka o odobrenju. U većini banaka dugo čekate na odobrenje, dok kod kreditnih kuća na odobrenje čekate svega 15-ak minuta nakon što ste poslali ponudu. Osim brze potvrde o odobrenju ili odbijanju kredita, još jedna velika prednost koju nude online gotovinski krediti su minimalna dokumentacija. Za razliku od banaka gdje morate predati veliki broj dokumenata, kreditne kuće zahtijevaju u većini slučajeva samo presliku vaše osobne iskaznice i tekućeg računa. Transparentni uvjeti poslovanja su također ono nešto što privlači mnoge klijente za online kredit. Što to znači? Transparentni uvjeti vam nude jasne uvjete tj. omogućuje vam uvid u sve informacije vezane za traženi kredit. Brzi online krediti ne kriju nikakve skrivene troškove niti naknade. Jednostavna metoda otplate u kratkom roku osigurava brzo vraćanje posuđenog novca i tako se izbjegava dugoročna obveza. Zahtjevi za ovakvu vrstu kredita se razmatra i odobrava u roku od svega par minuta, a novac se isplaćuje na račun odmah po odobrenju.
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

U današnjem brzom svijetu, potreba za hitnim financijskim sredstvima može se pojaviti u bilo kojem trenutku. Ako se pitate kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju, važno je znati ključne korake