Kredit bez sudužnika

Kredit bez sudužnika

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit bez sudužnika sve je češća potražnja

U onim trenutcima kada su nam potrebne veće količine novaca, okrenut ćemo se opcijama kredita. Velik broj građana danas živi uz kredite i zahvaljujući njima, a broj novopodignutih kredita sve je veći svakim novim danom. Krediti mogu zvučati kao dobro rješenje kada su potrebne veće količine novaca, no mnogima je velika prepreka prilikom podizanja kredita to što trebaju sudužnike. Sudužnici su pojedinci koji zajedno s korisnikom kredita banci jamče redovitu otplatu kredita. U slučaju da korisnik kredita ne otplaćuje redovito rate, banka ima pravo naplatu potražiti od sudužnika. Iz tog razloga mnogi ne žele biti sudužnici drugima prilikom podizanja kredita kako ne bi morali otplaćivati tuđi kredit. Kredit bez sudužnika stoga je postao popularno potraživanje na tržištu jer je sve teže naći nekoga tko bi bio voljan biti u ulozi sudužnika. Otkako banke nisu jedine na tržištu koje ljudima nude kredite, kredit bez sudužnika puno je lakše naći i ostvariti.

Kredit bez sudužnika neće narušiti međuljudske odnose

Kredit bez sudužnika moguće je podići u banci, no tada je riječ o tek nekim manjim iznosima novaca jer čim se potražuje veća količina novaca, procjenjuje se vaša kreditna sposobnost koja je na žalost mnogima premala pa je teško doći do željenog iznosa novca. Sudužnici su ti koji podižu kreditnu sposobnost korisnika kredita i na taj način je moguće doći do većih količina novaca, no to je često vrlo nezahvalna uloga pa je mnogi radije zaobilaze u širokom luku. Kredit bez sudužnika i brze pozajmice zato su mnogo popularniji izbor jer je to najlakši način za doći do potrebnog novca bez da se upliće druge ljude u to, što uvelike olakšava cijeli proces dobivanja novaca, a da se pri tome štedi i vrijeme. Sudužništva su uništila mnoga poznanstva i prijateljstva pa su stoga krediti bez sudužništva spasili i mnoge međuljudske odnose i pri tome pomogli srediti neke životne situacije u kojima je novac bio prijeko potreban.

Kredit bez sudužnika lako je realizirati

Otkako su se na tržištu pojavile kreditne agencije, do kredita nikad nije bilo lakše doći. Bilo da vas zanimaju brze pozajmice, razni krediti među kojima se kredit bez sudužnika ističe, provjerene kreditne agencije pomoći će kada vam je novac najpotrebniji. Kredit bez sudužnika izrazito je lako realizirati, a najveća mu je prednost ta što nećete morati gubiti vrijeme na nepotrebne odlaske do fizičkih poslovnica, već ćete cijeli proces moći odraditi iz udobnosti vlastitog doma. Naime, kreditne agencije posluju online putem te je sve što vam je potrebno za realizaciju kredita internet veza i uređaj kojim ćete pristupiti istom. Što se dokumenata tiče, nema potrebe za raznima kopijama svih mogućih dokumenata koje inače banke potražuju, već je dovoljna samo slika vaše osobne iskaznice, platne liste i broj bankovnog računa. Nakon prilaganja potrebnih dokumenata, pozajmice ili krediti mogu biti odobreni već kroz svega 15 minuta, a najkasnije u roku 24 sata, što ih čini nabržim kreditima na tržištu.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

U današnjem brzom svijetu, potreba za hitnim financijskim sredstvima može se pojaviti u bilo kojem trenutku. Ako se pitate kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju, važno je znati ključne korake