Kako zavesti dečka

Kako zavesti dečka

Kako zavesti dečka, umijeće zavođenja je vještina

Svejedno je da li idete u isti razred, zajedno studirate ili skupa radite ako nekoga želite privući možete uspjeti u tome. Umijeće zavođenja je vještina i može se učiti i naučiti. Koristite svaku priliku da se kao slučajno, posve nenametljivo nađete u njegovoj blizini. Ima šarma u tim kao slučajnim susretima i kada iz bilo kojeg razloga izostanu, nedostajat će mu. Kako zavesti dečka, učinite te slučajne susrete zabavnima, neka obrati pažnju, neka vas zapamti. Smiješite se u hodu, budite dašak vedrine u njegovom danu. Pažljivo birajte odjeću svaki dan, pokažite mu da mu se želite svidjeti. Kako zavesti dečka, ako primijetite da je ozbiljan i zabrinut, ponudite pomoć, pokažite da vam je stalo. Predložite zajedničku šetnju ako primijetite da je neraspoložen. Ako je zabrinut, pitajte želi li razgovarati, recite da odlično slušate. Zamolite ga za pomoć u bilo čemu, samo da budete u njegovoj blizini i ponudite svoju pomoć ako njemu nešto treba.

Kako zavesti dečka, govor tijela svatko razumije

Ako svojoj simpatiji želite pokazati da vam se sviđa poradite na svom govoru tijela. Gledajte ga u oči pri susretima, konekcija očima je najbrži način povezivanja. Ako se pažljivo i s dozom ukusa našminkate i istaknete svoje oči, tražit će ih stalno oko sebe. Kako zavesti dečka, ne bojte se pokazati svojeu tjelesnost, ona odražava vaše samopouzdanje. Kako zavesti dečka, zabacite kosu nemarno u hodu dok prolazite pored njega. Ako se vozite zajedno liftom, kao slučajno ga dodirnite ili neka vam “slučajno” ispadne nešto iz ruku. To će mu dati priliku da pokaže svoje manire i dok vam bude dodavao podignuti predmet, ne zaboravite uz ispriku za nespretnost i zahvalu, dodir ruku i konekciju očima, oboje ćete to zapamtiti. Kako ga zavoditi u uredu, igrajte se olovkom, grickajte njezin za svojim uredskim stolom, zatražite ga pomoć u bilo čemu i dopustite mu da “zaviri” u vaš lijepi dekolte. Zavodljivo se osmjehujte i drugima, to će ga pokrenuti.

Kako zavesti dečka, otkrijte kad mu je rođendan

Prigodna čestitanja za blagdane i rođendane mogu poslužiti kao krasna uvertira u jednu lijepu romancu. Razgovor o godišnjem odmoru, dočeku Nove godine, hobijima i slobodnom vremenu također vas mogu povezati. Nađite zajedničke teme, koncerte, omiljene glazbenike, omiljene autore koje oboje čitate. Posudite mu knjigu ili vi posudite nešto od njega. Kako zavesti dečka, otkrijte kad mu je rođendan i iznenadite ga čestitkom. Otiđite zajedno na sportski događaj koji je oboma važan. Nabavite ulaznice za kazališnu predstavu i pozovite ga, to nije poziv na spoj, nego ponuda za zajednički odlazak u kazalište, ali može dovesti do prvog spoja. Kako zavesti dečka, otkrijte što voli, a što ne voli imat ćete više zajedničkih tema za razgovor. Budite zabavni, smijte se njegovim šalama. Postavljajte mu pitanja, nemojte samo o sebi pričati. Muškarci bole kada ih netko sluša i čuje. Budite spontani, slušajte svoje srce, jer ono obično ne griješi. Uputite mu kompliment i muškarci to vole.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Zatvorena vrata: Kad se ljubav ne otvara

Zatvorena vrata: Kad se ljubav ne otvara

Emocionalne barijere u partnerskim odnosima često su uzrok situacije koju slikovito opisujemo kao Zatvorena vrata: Kad se ljubav ne otvara. Komunikacijske zapreke, povrijeđeni osjećaji, izgubljeno pov