Kako pretvoriti sliku u PDF

Kako pretvoriti sliku u PDF

Kako pretvoriti sliku u PDF?

U današnjem modernom svijetu, tehnologija je postala jedno od ključnih elemenata današnjeg svijeta. Mnoge su stvari postale digitalizirane te sve više toga pretvaramo iz materijalnog u digitalni format, pa tako i slike. No, ono što se mnogi pitaju je kako pretvoriti sliku u PDF format bez da moraju platiti Adobe pretplatu za njihove programe. Postoje vam mnogi načini kako možete skenirati vaše fizičke slike te kako pretvoriti sliku u PDF dokument i tako ih spremiti na vaše računalo, vanjsku memoriju ili pak disk. Kroz ovaj članaka ćemo vam pokazati na koje sve načine možete pretvoriti bilo koju sliku u PDF format bez obzira na vaše trenutačno znanje o tehnologiji i internet stvarima. Postoje vam razni online programi koji vam omogućuju ovu opciju za pretvorba slika u PDF format, te ujedno imate opcije na nekim pisačima da skenirate vaše slike u spremite ih u raznim formatima, pa tako i mogućnost da se spremi u PDF. Samo pratite sljedeće savjete i upute te ćete moći već sada pretvoriti bilo koju vašu sliku u PDF.

Kako pretvoriti sliku u PDF dokument?

Zasigurno postoje neke slike koje biste voljeli digitalizirati te ih spremite u memoriju, te tako sačuvati vaša omiljena sjećanja zauvijek. Imate sreće jer danas vam postoje mnoge opcije koje će vam omogućiti da bilo koju sliku koju imate, bez obzira da li je ona u fizičkom formatu ili ne, da ih pretvorite i sačuvate u PDF formatu. Ono što većini ljudi padne na pamet pri spominjaju PDF formata je da se jedino kako pretvoriti sliku u PDF se to može napraviti u Adobe programu, za koji je poznato da morate plaćati određenu cijenu za njihovu godišnju pretplatu korištenja. Nemate brige, jer vam danas postoje besplatni programi koji će vam omogućiti da bilo koju sliku bez obzira koji je ona format, možete ih pretvoriti u PDF bez da morate plaćati za to! Kako pretvoriti sliku u PDF nikada nije bilo jednostavnije, a i brzo, nego što vam je to upravo sada, zahvaljujući veliko napretku u tehnologiji!

Kako pretvoriti sliku u PDF format?

Kako pretvoriti sliku u PDF formatu je vrlo lako te sve što morate napraviti je posjetiti jednu od mnogobrojnih stranica na internetu koje vam omogućuju brzu i jednostavnu pretvorbu slike u PDF dokument! Kada ste odabrali kod koga ćete napraviti tu pretvorbu, naprije morate odabrati sliku iz vaše galerije koju želi spremiti u PDF format. Kada ste to učinili, onda prenesite tu sliku u ovaj program, te odaberite format u koji želite da se pretvori, što je u ovom slučaju PDF format. Nakon što ste to učinili, stisnite gumb za pretvorbu i pričekajte koju minutu da program obavi svoj dio posla ovdje. Kada je spremno možete skinuti vašu sliku koja je sada prenesena u PDF format! I to vam je to, nikada nije bilo tako lako pretvoriti sliku u PDF format nego što vam je to sada. Ujedno, dodatna opcija kako pretvoriti sliku u PDF vam je da preko svojeg pametnog pisača stavite u skener fizičku sliku koju biste htjeli digitalizirati, te u opcijama spremanja odaberite PDF format, i vaš će pisač skenirati sliku te ju spremiti u PDF!

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako sakriti ip

Kako sakriti ip

VPN (Virtual Private Network) je jedan od najpopularnijih načina za sakrivanje IP adrese. VPN je sigurna i privatna mreža koja se koristi za povezivanje udaljenih korisnika s mrežom. VPN omogućuje kor

8 učinkovitih savjeta za brendiranje

8 učinkovitih savjeta za brendiranje

Brendiranje se može opisati kao proces u kojemu je bitno učiniti neki proizvod ili uslugu prepoznatljivom na tržištu. Uzmimo za primjer sljedeće, sjetite se nekog poznatog imena neke robne mark