Kako povećati usne kod kuće

Kako povećati usne kod kuće

Kako povećati usne pravilnom njegom

Prvi korak kod toga kako povećati usne i kako postići njihov zdrav izgled je redovnom eksfolijacijom i hidratacijom. Ako su vaše usne suhe i često se ljušte, izgledat će manje i neće izgledati nimalo pune. Možete kod kuće uzeti meku četkicu za zube i njome blago protrljati usnice kako biste odstranili kožu koja se na njima ljušti.

Postoji još nekoliko načina na koje možete napraviti eksfolijaciju kod kuće, a to je da možete napraviti mješavinu šećera u kristalićima i meda, mješavinom šećera i ulja najbolje bademovog ili kokosovog, odnosno možete pilingom za usne napraviti isti učinak. Eksfolijacija se obavlja kada su usne namočene vodom jer kada su suhe i ispucale trljajući piling na njih može djelovati da dođe do većih oštećenja i trganja usana. Eksfolijacija se može ponavljati najmanje jednom tjedno. Nakon toga vaše su usne spremne i obnovljene za hidrataciju i pravilnu njegu.

Koristite redovno mazalo za usne koje će ih hidratizirati. Kako biste pospješili dodatnu hidrataciju usana i povećanje usana, možete koristiti i maske za usne. Maske i mazala za usne možete kupovati u drogerijama, a nisu ni pretjerano skupe. Masku možete jednom tjedno nakon eksfolijacije staviti na usne i ostaviti ju na usnama prema uputstvu. To je jedna od načina kako povećati usne kod kuće i kako postići njihov pun i zdrav izgled.

Kako povećati usne proizvodima

Jedan od načina kako povećati usne je i da počnete koristiti proizvode za usne koji imaju određene sastojke koji izazivaju efekt punijih usana. Hijaluronska kiselina ima taj efekt te ju možete pronaći u nekim od proizvoda za usne. Hijaluronska kiselina je jedna od najboljih opcija za hidrataciju površine usana pritom in dajući i efekt povećanja, a i dalje je sigurna za vaše zdravlje i nije nikakav sastojak koji izaziva moguće neželjene nuspojave.

Možete potražiti i proizvode koji sadrže peptide, proteine koji oporavljaju i štite kožu usana, no kada kombinirate i koristite i proizvode sa hijaluronskom kiselinom i proizvode sa peptidima, postižete hidrataciju i poželjan efekt na usnama i na dubinskoj i na površinskoj razini usana.

To je način kako možete postići efekt punijih usana i kako povećati usne. Također, postoje proizvodi koji su osmišljeni isključivo za povećanje usana, kratkoročno. No, ti proizvodi često izazivaju osjećaj peckanja usana i vidljivo blago crvenilo na usnama, što je znak da ih ne njeguju već samo postižu kratkoročno vizualno povećanje usana.

Kako povećati usne masažom i vježbanjem

Isprobajte vježbe za usne i masažu kao svoj novi način kako povećati usne bez ubrizgavanja stranih supstanci u njih. Postoje vježbe za usne, popularno nazvana joga za lice, kojima se usne masiraju kako bi se cirkulacija u njima pojačala. A kada se pojača prokrvljenost u usnama, one izgledaju punije i zdravije. Te su masaže preporučene od stručnih osoba i kozmetičara koji su ih i osmislili.

Postoje brojne beneficije koje ostavljaju te masaže jer jačaju mišić koji okružuje usne te ako ponavljate te vježbe i masažu usana svakog dana zasigurno ćete vidjeti razliku. Mišić oko usana će jačati, a koža oko usana će biti čvršće i zaglađenija. A pošto su usne osjetljivo područje i potaknut će se cirkulacija, one će izgledati punije i zdravije.

Naravno, na taj način ne možete postići isti efekt kao sa dermalnim filterima, no nakon par mjeseci primjene zasigurno ćete postati svjesni nastale promjene. Isprobajte ove vježbe i masažu još danas uz pravilnu njegu, eksfolijaciju i hidrataciju, te i sami otkrijte tajnu kako povećati usne sami kod kuće.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Koliko košta povećanje usana

Koliko košta povećanje usana

U današnjem dobu, plastična kirurgija je je postala izuzetno popularna, te mnogi ljudi, bez obzira na godine, vole otići i malo se takozvano doraditi. Najpopularniji zahvat u svijetu plastične

Kako smršaviti bez dijete

Kako smršaviti bez dijete

Mnogi od nas nisu zadovoljni svojim izgledom te bi rado htjeli to promijeniti. No, u današnjem svijetu, većina nas ljudi vodi poprilično ubrzane i hektične načine života, što rezultira m

Prirodna maska za lice

Prirodna maska za lice

Banane su prepune sastojaka za izvrsnu kožu: vitaminom A koji blijedi tamne mrlje i mrlje i izglađuje grubu kožu, vitaminom B za smanjenje suhoće, prirodna maska za lice sa vitaminom E za smanjenje po

Gubitak ravnoteže pri hodu

Gubitak ravnoteže pri hodu

Naše tijelo kompliciran je i jako osjetljiv sustav u kojem mnoge funkcije i mogućnosti jako ovise o puno faktora i općem zdravstvenom stanju. Zaista je sve isprepleteno i u određenoj vezi jedno sa dru