Kako povećati usne kod kuće

Kako povećati usne kod kuće

Kako povećati usne pravilnom njegom

Prvi korak kod toga kako povećati usne i kako postići njihov zdrav izgled je redovnom eksfolijacijom i hidratacijom. Ako su vaše usne suhe i često se ljušte, izgledat će manje i neće izgledati nimalo pune. Možete kod kuće uzeti meku četkicu za zube i njome blago protrljati usnice kako biste odstranili kožu koja se na njima ljušti.

Postoji još nekoliko načina na koje možete napraviti eksfolijaciju kod kuće, a to je da možete napraviti mješavinu šećera u kristalićima i meda, mješavinom šećera i ulja najbolje bademovog ili kokosovog, odnosno možete pilingom za usne napraviti isti učinak. Eksfolijacija se obavlja kada su usne namočene vodom jer kada su suhe i ispucale trljajući piling na njih može djelovati da dođe do većih oštećenja i trganja usana. Eksfolijacija se može ponavljati najmanje jednom tjedno. Nakon toga vaše su usne spremne i obnovljene za hidrataciju i pravilnu njegu.

Koristite redovno mazalo za usne koje će ih hidratizirati. Kako biste pospješili dodatnu hidrataciju usana i povećanje usana, možete koristiti i maske za usne. Maske i mazala za usne možete kupovati u drogerijama, a nisu ni pretjerano skupe. Masku možete jednom tjedno nakon eksfolijacije staviti na usne i ostaviti ju na usnama prema uputstvu. To je jedna od načina kako povećati usne kod kuće i kako postići njihov pun i zdrav izgled.

Kako povećati usne proizvodima

Jedan od načina kako povećati usne je i da počnete koristiti proizvode za usne koji imaju određene sastojke koji izazivaju efekt punijih usana. Hijaluronska kiselina ima taj efekt te ju možete pronaći u nekim od proizvoda za usne. Hijaluronska kiselina je jedna od najboljih opcija za hidrataciju površine usana pritom in dajući i efekt povećanja, a i dalje je sigurna za vaše zdravlje i nije nikakav sastojak koji izaziva moguće neželjene nuspojave.

Možete potražiti i proizvode koji sadrže peptide, proteine koji oporavljaju i štite kožu usana, no kada kombinirate i koristite i proizvode sa hijaluronskom kiselinom i proizvode sa peptidima, postižete hidrataciju i poželjan efekt na usnama i na dubinskoj i na površinskoj razini usana.

To je način kako možete postići efekt punijih usana i kako povećati usne. Također, postoje proizvodi koji su osmišljeni isključivo za povećanje usana, kratkoročno. No, ti proizvodi često izazivaju osjećaj peckanja usana i vidljivo blago crvenilo na usnama, što je znak da ih ne njeguju već samo postižu kratkoročno vizualno povećanje usana.

Kako povećati usne masažom i vježbanjem

Isprobajte vježbe za usne i masažu kao svoj novi način kako povećati usne bez ubrizgavanja stranih supstanci u njih. Postoje vježbe za usne, popularno nazvana joga za lice, kojima se usne masiraju kako bi se cirkulacija u njima pojačala. A kada se pojača prokrvljenost u usnama, one izgledaju punije i zdravije. Te su masaže preporučene od stručnih osoba i kozmetičara koji su ih i osmislili.

Postoje brojne beneficije koje ostavljaju te masaže jer jačaju mišić koji okružuje usne te ako ponavljate te vježbe i masažu usana svakog dana zasigurno ćete vidjeti razliku. Mišić oko usana će jačati, a koža oko usana će biti čvršće i zaglađenija. A pošto su usne osjetljivo područje i potaknut će se cirkulacija, one će izgledati punije i zdravije.

Naravno, na taj način ne možete postići isti efekt kao sa dermalnim filterima, no nakon par mjeseci primjene zasigurno ćete postati svjesni nastale promjene. Isprobajte ove vježbe i masažu još danas uz pravilnu njegu, eksfolijaciju i hidrataciju, te i sami otkrijte tajnu kako povećati usne sami kod kuće.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako Clavosan djeluje na gljivice

Kako Clavosan djeluje na gljivice

Gljivice na noktima su jedno od najčešćih bolesti noktiju, te osim što ova bolest ne izgleda baš osobito estetski lijepo, ujedno vam može prouzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme, od kojih su najče

Koliko košta povećanje usana

Koliko košta povećanje usana

U današnjem dobu, plastična kirurgija je je postala izuzetno popularna, te mnogi ljudi, bez obzira na godine, vole otići i malo se takozvano doraditi. Najpopularniji zahvat u svijetu plastične

Kako smršaviti bez dijete

Kako smršaviti bez dijete

Mnogi od nas nisu zadovoljni svojim izgledom te bi rado htjeli to promijeniti. No, u današnjem svijetu, većina nas ljudi vodi poprilično ubrzane i hektične načine života, što rezultira m

Prirodna maska za lice

Prirodna maska za lice

Banane su prepune sastojaka za izvrsnu kožu: vitaminom A koji blijedi tamne mrlje i mrlje i izglađuje grubu kožu, vitaminom B za smanjenje suhoće, prirodna maska za lice sa vitaminom E za smanjenje po