Kako podesiti pametni sat

Kako podesiti pametni sat

Kako podesiti pametni sat?

Danas su pametni satovi postali itekako popularni, te sve više ljude ih nosi umjesto standardnih, analognih satova. Iako su prijašnji pametni satovi uglavnom bi namijenjeni samo za ljude koji se bave sportom i vježbanjem, današnji modeli su postali puno napredniji te služe za više toga umjesto da vam samo mjere vaše otkucaje srca, broj koraka i slično. Današnji pametni satovi vam omogućuju da preko njih primite obavijesti o novim porukama, kada vas netko zove, prikaz vremenske prognoze, prikaz vašeg spavanja, te neki satovi vam nude usluge kamere i slušanje glazbe! Ono što se mnogi ljudi koji prvi puta kupuju pametbne satove je kako podesiti pametni sat i kako se on povezuje s vašim mobitelom. Na prvu se može činiti kompliciranim, no zapravo je vrlo jednostavno. Kroz ovaj članak ćemo vam dati dobar uvid u tome kako podesiti pametni sat, kako se poveuje s mobitelom te kako iskorisiti njegov puni potencijal i još mnoge druge korisne savjete ćemo vam dati!

Kako podesiti pametni sat i spojiti ga s mobitelom?

U ovome dijelu ćemo vam dati dobar uvid u tome kako podesiti pametni sat možete, te kako ga povezati s vašim mobitelom. Pametni sat funckionira na principu kao vaš pametni telefon, te uz pomoć njegovog ekrana na dodir dolazite do svih njegovih funckija koje ima u sebi. Većina satova ima par gumbi sa strane uz pomoć kojih ga palite i gasite, te otvarate dodatne prozore u funckije. Spajanje pametnog sata i mobitela je vrlo jednostavno. Sve što morate napraviti za kako podesiti pametni sat je upaliti bluetooth na vašem mobitelu, te potom upaliti vaš pametni sat. Kada upalite vaš pametni sati, on će odmah aktivirati svoj bluetooth i čim ga na mobitelu uparite, odmah kreće proces povezivanja. Putem aplikacije za pametni sat koji imate, na njemu će se prikazati detaljan pregled koliko ste koraka napravili, kakav je vaš raspored spavanja, prosječni broj otkucaja, te ujedno možete preko aplikacije promijeniti pozadinu i još mnogo toga!

Kako podesiti pametni sat i korisiti ga?

Kako podesiti pametni sat se na početku može činiti prilično kompliciranim, no ne treba tako biti jer uz naše savjete ćete vrlo brzo pohvatati sve konce. Na prvu ruku će biti čudno nositi pametni sat jer kada god vam dođe poruka na mobitel ili dobivate poziv, vaš će vas pametni sat obavijestiti o tome na način da krene vibrirati, što vas može ponekad neugodno iznenaditi. Najbolje što možete učiniti kako bi nošenje i korištenje pametnog sata bilo što ugodnije je ga podesiti prema svojim potrebama. Kako podesiti pametni sat vrlo lako, te ako negdje zapnete uvijek imate na raspolaganju uputstva koja dolaze s njim. Prvo si postavite dizajn početnog zaslona odnoso sata koji se vama najviše sviđa. Potom uredite opciju obavijesti, možete staviti na miran način rada kako vas ne bi bombadirao silnim obavijestima. Zatim možete staviti na nisku razinu potrošnje kako ne biste morali ga stalno puniti. Možete na njemu staviti aplikacije koje vama trebaju, te urediti funkcije njegovih gumbi. Malo se pozabavite s vašim novim pametnim satom i moći ćete iskoristiti njegov potencijal do maksimuma!

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako sakriti ip

Kako sakriti ip

VPN (Virtual Private Network) je jedan od najpopularnijih načina za sakrivanje IP adrese. VPN je sigurna i privatna mreža koja se koristi za povezivanje udaljenih korisnika s mrežom. VPN omogućuje kor

8 učinkovitih savjeta za brendiranje

8 učinkovitih savjeta za brendiranje

Brendiranje se može opisati kao proces u kojemu je bitno učiniti neki proizvod ili uslugu prepoznatljivom na tržištu. Uzmimo za primjer sljedeće, sjetite se nekog poznatog imena neke robne mark