Kako otplatiti dugove prijevremeno

Kako otplatiti dugove prijevremeno

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li kako otplatiti dugove prijevremeno?

Ako ste kao i većina Hrvata, dugujete novac za kredit. Bilo da to znači da imate tisuće eura duga po kreditnim karticama, ili velike hipoteke u vaše ime ili plaćanje kredita za automobile svaki mjesec, dug po kreditima dio je vašeg života. To znači da imate stotine eura u otplati kamata tijekom života. Tu je i mentalno opterećenje znajući da dugujete možda desetke tisuća eura i da ćete vratiti kredit godinama koje dolaze. Sve može biti depresivno, ali ne mora biti tako. Jeste li znali da postoje jednostavni, ali briljantni trikovi koje možete koristiti za ublažavanje opterećenja? Pažljivo primijenjenom tehnikom možete otplatiti hipoteku, kredit za auto, dug po kreditnim karticama i sve ostale dugove koje nosite brže nego što ste mislili da je moguće. Ovi trikovi neće povrijediti vaše financije na bilo koji dramatičan način, ali oni mogu napraviti veliku razliku u ukupnoj kamati koju ćete platiti tijekom života kredita i pomoći da postanete bez duga brže. Ti trikovi će vam otkriti i kako otplatiti dugove prijevremeno Napomena o oprezu prije nego istražimo ove trikove: provjerite kod svog zajmodavca prije primjene bilo kakvog pristupa, jer neke vrste kredita imaju kazne za plaćanje dodatnih ili prijevremenih isplata. Ako tomu nije slučaj, u nastavku ćemo vam objasniti kako otplatiti dugove prijevremeno.

Ne znate kako otplatiti dugove prijevremeno? Evo što trebate znati!

Umjesto da mjesečno plaćate prema vašem kreditu, podnosite pola uplate svaka dva tjedna. Prednosti ovog pristupa su dvostruko veće: Vaša plaćanja će se češće primjenjivati, tako da manje kamata može nastati.
Svake godine zaradit ćete 26 poluisplata, što će se pretvoriti u ekstra punu isplatu na godinu, čime će se život kredita skratiti za nekoliko mjeseci ili čak godina. Ako odaberete ovu metodu s 30-godišnjom hipotekom, možete je skratiti na 26 godina!
2. Zaokružite mjesečna plaćanja
Zaokružite mjesečna plaćanja na najbližih 70 eura za nesmetan način da skratite svoj kredit. Na primjer, ako ti kredit za auto košta 105 eura svaki mjesec, smanji taj broj do 70 eura. Razlika je premala da bi bila opipljiva u vašem budžetu, ali dovoljno velika da vam ukine nekoliko mjeseci života i uštedi vam značajan iznos u kamatama. Sve su to načini kako otplatiti dugove prijevremeno i financijski se rasteretiti. U nastavku ćemo vam iznijeti još neke načine kako otplatiti dugove prijevremeno.
Za potencijalno još veći utjecaj, razmislite povećanje plaćanja na najbližih 100 dolara.

Načini kako otplatiti dugove prijevremeno

Ako se želite financijski rasteretiti jer vas dugovi okružuju, evo nekih savjeta kako otplatiti dugove prijevremeno.
Ako misao o dvotjednim plaćanjima djeluje obeshrabrujuće, ali vam se sviđa ideja o dodatnim plaćanjima svake godine, isti cilj možete ostvariti obvezujući se na samo jedno dodatno plaćanje godišnje. Tako ćete osjetiti štednju samo jednom godišnje i još uvijek ćete skratiti život svog kredita za nekoliko mjeseci, ili čak godinama. Koristite bonus za rad, povrat poreza ili neku drugu pogodnost.

Još jedan lak način da se to dodatno plaćanje je da ga serastegne kroz cijelu godinu. Podijelite mjesečno plaćanje s 12, a zatim dodajte taj trošak na mjesečna plaćanja tijekom cijele godine. Tijekom godine plaćat ćete puno više dok jedva osjećate pritisak. Jedan od najboljih načina otplate kredita je refinanciranje. Ako su kamatne stope pale otkako ste uzeli kredit ili se vaš kredit dramatično poboljšao, to može biti pametan izbor za vas. Obratite se tijelu za upit o refinanciranju. Važno je napomenuti da refinanciranje ima najviše smisla ako vam može pomoći da otplatite zajam ranije. To možete postići skraćivanjem života kredita, što je opcija koju si možete lako priuštiti svojom nižom kamatnom stopom. Drugi način za isti cilj je da život Vašeg kredita ostane nepromijenjen i s vašim manjim mjesečnim plaćanjima, koristeći jednu od gore navedenih metoda za skraćivanje cjelokupnog trajanja Vašeg kredita. Brzi kredit može biti dobro sredstvo koje vam daje odgovor na pitanje kako otplatiti dugove prijevremeno!
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

U današnjem brzom svijetu, potreba za hitnim financijskim sredstvima može se pojaviti u bilo kojem trenutku. Ako se pitate kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju, važno je znati ključne korake