Kako napaliti dečka preko poruka

Kako napaliti dečka preko poruka

Kako napaliti dečka preko poruka, seksualne dvosmislice su simpatične i raspaljuju maštu

Ljubavni jezik u svim kulturama ima svoja pravila i sintaksu, pa iako se čini da je svuda isti, zapravo je jako individualan i osoban. Erotski jezik ide još korak dalje, jer je još dublji i osobniji. U vrijeme pametnih tehnologija i društvenih mreža ta intimna korespondencija jepostalaumijećezasebe, a njome dominiraju seksualne domislice i dvosmislice. Kako napaliti dečka preko poruka, naravno može direktnim načinima ili aluzijama i dvosmislicama, što je simpatično i odmah raspaljuje maštu. Bezbroj je načina da dečka mamite i namamite ili mu nešto diskretnije ilustrirate što bi mu ponudili da je pored vas ili ga jednostavno zavodnički pitate, “a što bi mi radio da si sada tu”? Kako napaliti dečka preko poruka, ništa lakše jer pravi izbor riječi postaje izmaštani prostor za seksualne igre bez granica. Magična rečenica “sanjala sam da se volimo, da vodimo ljubav” može dečka ne samo uzbuditi, nego i bikvalno raspametiti. Ili; “dobio bi ti svoje da se blizu”, a on neka zamišlja ili dojuri k vama.

Kako napaliti dečka preko poruka; “želim te dirati i grliti, želim da i ti mene diraš i želim te osjetiti “

Seks na daljinu se rodio s pojavom telefona. Danas uz telefonski seks, moderni telefoni omogućavaju i videoseks. No, erotične poruke imaju svoje fanove kod oba spola i te poruke su uvijek obećanje burne i orgazmičke završnice. Rečenice; “želim te dirati i grliti, želim da i ti mene diraš i želim te osjetiti “, pa onda; ” želim te skinuti i nasloniti glavu na tvoje trbušne pločice” ili “što bi mi radio da si tu” su klasični okidači za pokretanje muškog libida. Kako napaliti dečka preko poruka, lako i jednostavno, samo pustite mašti na volju i napišite svoje želje ili ga pitajte što bi on želio. Napišite mu da ste razodjeveni pod plahtama i da vam samo on nedostaje, da ste uronjeni u pjenušavoj kupki i da trebate njegove ruke ili njega cijelog. Kako napaliti dečka preko poruka, budite domišljati, smioni, maštoviti, usudite izgovoriti svoje želje i hrabro izmamite iz njega njegove želje.

Kako napaliti dečka preko poruka, direktnije ne može; “želim te, sada i i odmah, želim te u sebi”

Ljudi su jako različiti i to se možda najjače manifestira na polju seksualnosti, jer svaki pojedinac ima drugačije seksualne okidače ili kako to mladi kažu, svatko se pali na nešto drugo. Kako napaliti dečka preko poruka, neki to vole na prikriveni način, kroz aluzije i dvosmislice, a neki vole prljave i vulgarne riječi jer ih to pali. Stručnjaci kažu da je u seksu sve dopušteno što se dvije odrasle osobe dogovore, s tim da je oboma to prihvatljivo. Neki to vole “prlljavo”, ako vam je to prihvatljivo krenite u tom tonu. Dozvolu za takvu igru dajete izjavom: “možeš raditi sa mnom sve što želiš, sve što ti padne na pamet”. Kako napaliti dečka preko poruka, direktnije ne može; “želim te, sada i i odmah, želim te u sebi”, ispričajte mu neki svoj prljavi san ili maštariju, pitajte ga što je najprljavije o čemu mašta, a nije se usudio napraviti, pitajte ga želi li s vama to učiniti.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Zatvorena vrata: Kad se ljubav ne otvara

Zatvorena vrata: Kad se ljubav ne otvara

Emocionalne barijere u partnerskim odnosima često su uzrok situacije koju slikovito opisujemo kao Zatvorena vrata: Kad se ljubav ne otvara. Komunikacijske zapreke, povrijeđeni osjećaji, izgubljeno pov