Kako izgubiti nevinost

Kako izgubiti nevinost

Kako izgubiti nevinost, čini se lako pitanje, a u stvarnosti može biti vrlo traumatično

Novi naraštaji sve ranije stupaju u seksualne odnose i to se obično događa među vršnjacima, na partijima uz puno alkohola pa čak i droga, to su plodovi pop kulture i modernog načina života. OPća seksualizacija svega i svačega stvara ogroman pritisak mladim osobama zbog koje je čak i sramotno priznati da je mlada cura nevina i da dečko kome su već izrasle sve dlake na intimnim mjestima još nije spavao s curom. Kako izgubiti nevinost u kulturi u kojoj su “seks, alkohol i droge” postale kultni film? Stare kulture su imale obrede inicijacije u svijet odraslih i za dječake koji trebaju postati muškarci i za djevojčice koje trebaju postati žene. Kako izgubiti nevinost, zaboravite seks, alkohol i droge, samo ljubav vam treba i onda će se dogoditi spontano i lako, svaki drugi način može biti traumatičan i bolan. Ljubav ublažava strah, sakriva plahost, neiskustvo i sramežljivost, ljubav je nježna i pažljiva. Učinite to iz ljubavi i pamtit ćete to zauvijek.

Kako izgubiti nevinost, spolne bolesti i strah od trudnoće

Uz svu zatrpanost informacijama o svemu i svačemu, ideje o prvom spolnom odnosu i gubitku nevinosti su pune krivih pretpostavki, pa mnogi mladi naivno ulijeću u maloljetničke trudnoće ili pokupe spolnu infekciju baš tijekom prvog spolnog odnosa. Kako izgubiti nevinost, informirajte se i pripremite se, jer čak ni u prvi seksualni odnos ne bi smjeli ući bez zaštite. Nemojte se oslanjari na netočne tvrdnje da se prvi put osim malo boli i par kapi krvi od pucanja himena ne može dogoditi ništa drugo. Djevojka može ostati trudna i prvi put, jedno drugom mogu prenijeti spolnu infekci i prvi put, pogotovo, ako je jedno iskusnije, a drugom je prvi put. Kako izgubiti nevinost, ni ne pomišljajte o tome dok ne nabavite zaštitu. Prvi put se pamti za cijeli život, pa učinite sve da bude lijepo, sigurno, nezaboravno i svakako s osobom koju volite i kojoj vjerujete. Seksati se samo zato da više ne budete djevac ili djevica je jako pogrešno.

Kako izgubiti nevinost, izraz “oduzeti nevinost” i pristanak se međusobno isključuju

Starije generacije itekako pamte izraz “oduzimanje nevinosti” koji je u pravilu značio seksualni čin iskusnog muškarca i naivne i nevine djevojke koju je on vješto “iskoristio”. Silovanje se baš i nije spominjalo, ali često je takvo oduzimanje nevinosti bilo na granici prisile. Kako izgubiti nevinost, nikako pod bilo kojom vrstom prisile, pa i one tipa; “ja sam jedina djevica u svojoj generaciji”. Ako svi skaču u ponor, ne moraš i ti, nikuda nećeš zakasniti. Prvo spolno iskustvo nije pitanje godina, generacijskog pripadanja, nego pitanje tvoje zrelosti i spremnosti i nikako to ne treba činiti na nagovaranje ili samo zato što to i svi drugi rade. Kako izgubiti nevinost, svakako se to treba dogoditi uz obostrani jasan pristanak. Spolni odnos bez jasnog pristanka se može smatrati silovanjem. Pristanak znači da voljno i svjesno ulazite u taj odnos i preuzimate odgovornost za sve posljedice koje iz toga mogu proisteći, uključujući i moguću trudnoću.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako pravilno koristiti sex oglase bez rizika

Kako pravilno koristiti sex oglase bez rizika

Korištenje sex oglasa može biti uzbudljivo iskustvo, ali isto tako nosi određene rizike. Važno je educirati se i pravilno koristiti ove oglase kako bismo se zaštitili i osigurali sigurnost prilikom su