Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje posuditi novac kada je potrebno

Osim osoba rođenih u izrazito bogatim obiteljima, gotovo da nema osobe koja se u nekom trenutku života nije našla u nekim financijskim poteškoćama. Ukoliko imamo stabilna i stalna primanja, s nekim troškovima lako je baratati i računati na njih, no ponekad ipak dođe do nekih situacija koje iziskuju dodatan novac koji u tom trenutku jednostavno nemamo. Ponekad su to situacije koje mogu pričekati do sljedeće plaće, no vrlo često se dogode i neki nenadani troškovi koji iziskuju brzu reakciju i pokrivanje troškova kako ti troškovi ne bi dalje rasli i uvukli vas u veći dug nego što bi to bilo s brzim djelovanjem. Gdje posuditi novac u takvim situacijama odlično je pitanje i srećom pa živimo u vrijeme kada se novac može posuditi na više načina i mjesta. Gdje posuditi novac najčešće su prvo obitelj i prijatelji, no vrlo često ni oni nemaju viška novaca sa strane pa se potrega za posudbom novca nastavlja.

Gdje posuditi novac u bankama

Osim obitelji i prijatelja, gdje posuditi novac mnogima odluka pada na poslovnice raznih banaka. Danas zbilja postoji veliki broj banaka na našem tržištu te one nude raznovrsne opcije posudbe novaca. Ljudi kojima je dozvoljen minus na računu vrlo često posežu za njime kako bi došli do novca koji im je potreban, no dugotrajno bivanje u minusu može biti itekako skupo jer su kamate poprilično velike, posebice ako ulazite u prešutne minuse. Osim dozvoljenih i prešutnih minusa, banke također nude i opcije kreditiranja, od kojih su gotovinski krediti najpopularniji. Postoji velik broj raznih kredita, no kako bi se uopće mogli prijaviti za isti morate zadovoljiti mnoge uvjete koje banke postavljaju jer ukoliko oni procijene da ste im rizik, isti vam neće odobriti te ćete se iz tog razloga ponovno naći u situaciji gdje posuditi novac. Srećom, banke nisu jedine financijske institucije kod kojih je moguće posuditi novac već nam nova, modernija vremena dostupnima čine i razne kreditne agencije.

Gdje posuditi novac uz kreditne agencije

Kreditne agencije postale su izrazito popularno mjesto gdje posuditi novac za sve one ljude koje je banka procijenila rizikom i odbila ih. Hrvatska Narodna banka napravila je popis ovlaštenih kreditnih agencija preko kojih je moguće posuditi novac na legalan i siguran način bez skrivenih troškova. Osim što birokraciju svode na minimum, ono što je velik plus kreditnim agencijama je to što vam nude da sami odabirete rok otplate kao i visinu rate, te je za razliku od banaka, posuđeni novac moguće otplatiti u kratkom roku, za razliku od banaka koje najčešće razvlače rok otpate kredita kako bi zaradili čim veći novac na kamatama. Kreditne agencije također nude mogućnost kreditiranja i ljudima koji spadaju u ranjivije skupine, kao i one skupine koje teško dobivaju kredit kao što su zaposleni na određeno ili umirovljenici. Gdje posuditi novac u današnje vrijeme zbilja nudi mnogobrojne opcije za svakoga, na vama je samo da odaberete opciju koja vam najviše odgovara u trenutnoj situaciji.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

Kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju?

U današnjem brzom svijetu, potreba za hitnim financijskim sredstvima može se pojaviti u bilo kojem trenutku. Ako se pitate kako brzo do zajma uz minimalnu dokumentaciju, važno je znati ključne korake