Gatanje iz kave simboli

Gatanje iz kave simboli

Kako započeti gatanje iz kave simboli

Profesionalni gatari, kao i većina sličnih profesija, dobri su u pronalaženju prvih dojmova o osobnosti svojih kupaca. Mislim da je zabavno, ali molim vas, nemojte donositi nikakve veće odluke ili ciljeve koje mijenjaju život na temelju bilo kojeg čitanja bogatstva. Budući da su čitanja i gatanje iz kave simboli zabavna, potiču da ih se proba barem jednom. U početku se obrasci mogu činiti kaotični i nasumični, ali kroz vježbu, malo intuicije i, pomalo mašte, obrasci u šalici će se oblikovati omogućavajući čitatelju da ih protumači.

Čitanja turske kave rade profesionalni gatare ili prijatelji koji imaju neko iskustvo s tim, ali nije običaj čitati vlastitu šalicu. Kada se zatraži gatanje iz kave simboli, gatara će učiniti sljedeće: Pripremite jaku, baršunastu tursku kavu. Kavu poslužite u malim šalicama s čvrstom bijelom unutrašnjošću. Zamolite osobu koja pije kavu da pije kavu s namjerom, što znači da razmisli o svojim pitanjima dok pije. U nekim zemljama osoba će morati popiti kavu u određenom broju gutljaja, obično 1, 3 ili 5. Kad završe s pićem, na tanjuriću će preokrenuti šalicu.
Zatim ih zamolite da uzmu naopaku šalicu i tanjurić i dok razmišljate o svojoj namjeri, zavrtite šalicu i tanjurić 3 puta u smjeru kazaljke na satu ili u suprotnom smjeru, otpuštajući talog iznutra. Kad završe s vrtloženjem, zamolite ih da odlože tanjurić i šalicu. Dok se talog cijedi niz šalicu na tanjurić, gatara će zamoliti osobu koja je popila kavu da stavi prsten ili novčić na vrh šalice ako je namjera ljubav ili bogatstvo. A za sve ostale detaljnije proricanje, obratite se tarot majstorima.

Gatanje iz kave simboli i samo gatanje

Za čitanje turske kave trebat će vam intuicija, karizmatično pripovijedanje priča i pristojno poznavanje simbola. Dok se kava cijedi iz šalice, iskoristite 5-10 minuta za čavrljanje s osobom koja ju je popila. U redu je pitati ih detalje o njihovoj namjeri i zašto osjećaju tjeskobu zbog svoje budućnosti.

U nekim će zemljama gatare čitati i šalicu i tanjurić. Nakon otprilike 5-10 minuta šalica će biti spremna za gatanje iz kave simboli. Ako se šalica i tanjurić ne odvoje odmah zbog usisavanja (Bernoullijev efekt), smatra se da šalicu ne treba čitati. To se naziva “Poslanikova čaša” i vrlo povoljno pogoduje namjeri osobe kojoj se gata. Ako se većina sedimenta kave slila iz šalice na tanjurić, gatara bi trebala komentirati da osoba koja je popila kavu “odlazi od brige”. Savršeni mali podignuti brežuljak na tanjuriću sugerira da će “novac uskoro doći”. Ako u nekim zemljama šalica ostavlja savršeni krug koji ocrtava rub na tanjuriću, znači da će se namjera ostvariti, dok izlomljeni krug sugerira drugačije što obilježava gatanje iz kave simboli.

Gatanje iz kave simboli i interpretacija

Postoji nekoliko načina za gatanje iz kave simboli. Najčešći su: Prošla, sadašnja i buduća čitanja gdje dno šalice predstavlja prošlost, srednji dio šalice prikazuje sadašnju situaciju, dok područje oko ruba simbolizira budućnost. Gatanje iz kave simboli, dijeli šalicu na pet općih odjeljaka koji imaju reprezentativno značenje. Ako okrenete šalicu tako da drška šalice pokazuje prema vama, gataru, tada. Područje oko drške predstavlja ljubav i veze. Preko puta drške šalice nalazi se odjeljak koji se odnosi na novac i bogatstvo. Lijevo od drške simbolizira trenutnu situaciju osobe koja je popila kavu. Odjeljak s desne strane ručke predviđa buduće događaje. Dno šalice savjetuje stvari povezane s domom i obitelji.

Kad čitate nečiju šalicu, odaberite jednu od metoda opisanih u prethodnom koraku. Obratite posebnu pozornost na veće oblike jer imaju veću težinu od manjih. Postoje neki tipični obrasci koji se javljaju u šalicama i neka tipična značenja.

Linije: okomite crte su vam ciljevi u životu. Što je crta veća i tamnija, to je ishod bolji. Ako linija dosegne rub šalice, smatra se povoljnim za taj cilj. Sve ravne linije ili staze pokazuju jasan plan s određenim ciljevima, dok valovite ili isprekidane crte znače nesigurnost. Točkice: skupina crnih točaka znači da biste uskoro mogli dobiti novac. Neki te točke također tumače kao poruke koje ćete uskoro dobiti. Trokut: promjena dolazi u vaš život. Krug: sveukupni uspjeh. Kvadrat: udobnost i mir. Y: raskrižje, opcije u odlukama ili pomoć prijatelja.?: pitanje na koje želite odgovor, zabrinutost. Ako upitnik ima točku, na vaše će se pitanje odgovoriti, a ako ne ostane, neizvjesnost će ostati.!: opasnost, uzbuđenje.: je znak za sreću.
Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE