ENC gdje kupiti

ENC gdje kupiti

Što je ENC gdje kupiti možete!

Mnogi od nas kao dio svojeg posla moramo putovati iz jednoga kraja u drugi, zbog čega često moramo se poslužiti autocestom. Svatko tko je ikada putoval autocestom zna da mora platiti cestarinu kako bi mogao se njima poslužiti. Do prije nekoliko godina ste mogli platiti samo osobno uz gotovinu. No, nedavno su uveli novu opciju plaćanja u obliku ENC. ENC vam je skraćenica od elektronična naplata cestarine koja vam omogućuje beskontaktno plaćanje cestarine bez potrebe za blagajnikom. Cijeli proces se odvija uz pomoć ENC uređaja koji se nalazi na vjetrobanskom staklu na vašem autu ili bilo kojem drugom tipu vozila, i anteni koja se nalazi kod naplatne kućice. Zasigurno vam se sviđa ovakav način plaćanja cestarine, te vas vjerojatno zanima ENC gdje kupiti. U vezi vašeg pitanja ENC gdje kupiti sve možete u nastavku ovoga članka ćemo vam dati detaljni odgovor u vezi toga i kako on funkcionira, te za koje je autoceste on dostupan!

ENC gdje kupiti sve možete!

U ovome dijelu članka ćemo vam dati sve odgovore vezano uz ENC gdje kupiti i na kojim autocestima ih možete koristi, te koji su van paketi dostupni. ENC je veoma praktična opcija za sve vozače koji redovno putuju po hrvatskim autocestama. Uz pomoć ENC-a, neće se morati brinuti oko toga da svaki put pripreme određenu svotu novca kako bi mogli platiti blagajniku za cestarinu, već mogu samo proći kroz naplatne kućice, pričekati koji trenutak da antena prepozna vaš ENC uređaj koji imate kod vjetrobanskog stakla, te možete naposlijetku samo produžiti dalje. Naravno da se ovo sviđa mnogima koji bi htjeli na beskontaktan način platiti cestarinu bez da se moraju mučiti sa stalnim vađenjem novčanika iz vašeg džepa ili torbice. ENC gdje kupiti možete na svim prodajnim mjestima Hrvatske autoceste gdje možete kupiti ENC uređaj i sklopiti ugovor za vaš ENC pretplatni uređaj. U daljnjem nastavku ćemo vam prikazati kakve sve ponude imate za ENC, kako možete nadoplatiti vaš račun, te na kojim sve autocestama možete korisiti ENC.

Saznajte ENC gdje kupiti je dostupno!

ENC gdje kupiti kao uređaj možete samo kod službenih prodajnih mjesta Hrvatske autoceste, te ujedno i na naplatnim kućicama, gdje ujedno možete ugovoriti pretplatni i paket. Što se tiče nadoplate vašeg računa, to možete obaviti osobno na prodajnom mjestu ili naplatnoj kućiti, u gotovini ili preko vaše bankovne kartice, te ujedno možete direktno uplatiti na njihov žiro račun, preko SMS bona ili preko njihovog web portala putem naplate bankovne kartice ili internet bankarstva. Ovisno o tome kakav tip vozila imate, prema tome ćete odabrati svoj ENC paket. ENC je dostupan za sve tipove vozila, što uključuje IA, I, II, III, i IV skupinu. S vašim ENC uređajem možete se voziti na skoro svim autocestama, pod čim se podrazumijeva od A1 do A7, te ujedno i autoceste A10, A11 te D425. Ujedno, ENC gdje kupiti možete na naplatnim kućicama koje se nalaze na ovim autocestama, gdje možete platiti u gotovini te preko vaše bankovne kartice!

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako sakriti ip

Kako sakriti ip

VPN (Virtual Private Network) je jedan od najpopularnijih načina za sakrivanje IP adrese. VPN je sigurna i privatna mreža koja se koristi za povezivanje udaljenih korisnika s mrežom. VPN omogućuje kor

8 učinkovitih savjeta za brendiranje

8 učinkovitih savjeta za brendiranje

Brendiranje se može opisati kao proces u kojemu je bitno učiniti neki proizvod ili uslugu prepoznatljivom na tržištu. Uzmimo za primjer sljedeće, sjetite se nekog poznatog imena neke robne mark