Brzo punjenje ne radi

Brzo punjenje ne radi

Saznajte zašo brzo punjenje ne radi!

Mnoge današnje svjetske tvrtke koje proizvode pametne mobitele su počele kreirati punjače koje će omogućiti korisnicima da u kraćem vremenskom roku napune svoje mobitele. Sadašnji punjači nude brzo punjenje s kojima ćete moći vaš mobitel napuni do kraja već za pola sata, što je izuzetno praktično ako vam se negdje žuri, a niste stigli napuniti vaš mobitel prošlu noć. Nemate vipše briga niti problema, jer uz brzp punjenje moći ćete dovesti vašu mobilnu bateriju na 100% te spremni otići bilo gdje, gdje god morate biti vaš će mobitel biti pun i spreman za rad! No, kao i svaki komad tehnologije, mogu se dogoditi određeni problemi te tako može doći do kvara na punjaču te brzo punjenje ne radi više. Postoje mnogo faktora koji mogu dovesti do ovakvog problema kao što je da brzo punjenje ne radi kao prije, a o svemu tome ćemo vam detaljno napisati u nastavku ovoga članka!

Zbog čega brzo punjenje ne radi?

Postoje mnogi čimbenici koji mogu dovesti kod toga da vaš punjač ne puni brzo kao i inače. Prije nego što započnete paničariti oko toga što brzo punjenje ne radi, bitno je da provjerite ove sljedeće stavke kako biste bili sigurni da problem ne leži u samome punjaču kao ni na vašem mobitelu. Jedno od čestih problema koji mogu uzrokovati da vam brzo punjenje ne radi je da ne koristite punjač koji je namijenje za brzo punjenje. Ujedno, možda koristite neispravan adapter ili problem leži u pokvarenm USB kablu, a da toga niste niti svjesni. Ponekad se zna dogoditi da se skupi nakupina prašine u utoru ili kablu, zbog čega može doći do toga da vam punjač ne radi kao inače. Osim toga, problemu kada vam ne radi brzo punjenje se može dogoditi ako niste omogućili opciju brzog punjenja u mobilnim postavkama. Nekada se zna dogoditi softverska pogreška zbog čega ne radi brzo punjenje, no to je veoma rijetko.

Kako riješiti problem zbog čega brzo punjenje ne radi?

Prije nego što pomislite da je došlo do kvara na vašem mobitelu ili na punjaču, bitno je da napravite kratku provjeru kako biste bili sigurni da problem leži ipak negdje drugdje zbog čega brzo punjenje ne radi. Najprije provjerite kabel da li je ispravno priključen na vaš mobitel i adapter, te ujedno provjerite da li ima igdje na njemu bilo kakvih znakova oštećenja ili drugih oblika anomalija. Ako smatrate da je problem u kablu, onda ga možete zamijeniti s drugim, najbolje orginalnim kako biste osiugurali jednaku kvalitetu brzog punjenja. Ujedno možete napraviti reset vaše baterije, i to na način da do kraja ispraznite vašu bateriju te ju zatim ponovno stavite puniti, to može pomoći kod obnove ciklusa vaše baterije. Ako ništa od svega ovoga ne pomogne kod rješavanja problema brzo punjenje ne radi, onda vam je najbolje uzeti novi brzi punjač od provjerenog i certificiranog brenda, po mogućnosti od istog brenda od koga već imate mobitel.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako sakriti ip

Kako sakriti ip

VPN (Virtual Private Network) je jedan od najpopularnijih načina za sakrivanje IP adrese. VPN je sigurna i privatna mreža koja se koristi za povezivanje udaljenih korisnika s mrežom. VPN omogućuje kor

8 učinkovitih savjeta za brendiranje

8 učinkovitih savjeta za brendiranje

Brendiranje se može opisati kao proces u kojemu je bitno učiniti neki proizvod ili uslugu prepoznatljivom na tržištu. Uzmimo za primjer sljedeće, sjetite se nekog poznatog imena neke robne mark